Zvěřina patří k podzimu: Srnčí na houbách | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zvěřina patří k podzimu: Srnčí na houbách

POTŘEBUJETE: 600 g srnčí kýty, 3 lžíce olivového oleje, 200 g žluté cibule, 1 lžíci sušeného tymiánu, 2 bobkové listy, 900 ml zeleninového vývaru, 20 g sušených hub, 200 g čerstvých hub, 150 ml sójové smetany, sůl, mletý pepř
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.