Otřesená Ilona Svobodová: Z jejího auta zůstala hromada šrotu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Otřesená Ilona Svobodová: Z jejího auta zůstala hromada šrotu!

Nejlepší způsob je sjet vozem ze skály
Nejlepší způsob je sjet vozem ze skály (Foto TV Barrandov)

Dceru jí zabili a syna odsoudili k doživotnímu trestu za trojnásobnou vraždu. Ilona Svobodová (54), známá jako Jitka Farská ze seriálu Ulice, už nemá pro co žít. Proto se s manželem rozhodnou spáchat sebevraždu… Během okamžiku je mrtvá! Tak vypadal první díl nového seriálu Bastardi, který jste mohli vidět včera na TV Barrandov.

Scéna, kdy vůz padá do lomu, byla jedna z nejnáročnějších a nejdražších z celého seriálu. Auto bylo jeté, ale plně funkční. Stálo 50 tisíc a během 5 vteřin z něj byla hromádka šrotu. V největším nebezpečí ale byl tatínek režiséra Tomáše Magnuska (30). Renaulta kousek před srázem nastartoval a speciální tyčí držel ruční brzdu a plyn. Túroval motor na plné obrátky, pak pustil »ručku«, auto se vymrštilo a spadlo ze srázu.

„V tu chvíli jsem si neuvědomoval, jak je to nebezpečné. Myslel jsem na to, že máme jen jeden pokus. Později mi došlo, že kdyby se tam tátovi zachytilo oblečení anebo nestihl včas odtáhnout ruku, letěl by i s tím autem,“ líčil režisér.



Autor:  kl

Přečtěte si
stekavypes
27. 8. 2014 • 16:31

Kurva,to je zpráva.To budou psát i o tom co se děje v seriálech?To je teda úpadek.

rezacek
27. 8. 2014 • 15:47

To mi rozum nebere: já bych to auto prostě roztlačil (třeba i jiným autem) a nechal ho prostě setrvačností řachnout dolů. Film se dá pak zrychlit a nějaký ten řev snad, proboha, mají filmaři v zásobě, který se k tomu přidá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.