Šokující výstup s Havlovou na veřejnosti: Našel si ji podivín a chtěl něco opravdu nechutného! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Šokující výstup s Havlovou na veřejnosti: Našel si ji podivín a chtěl něco opravdu nechutného!

Dagmar Havlová se měla setkat s narušeným fanouškem.
Dagmar Havlová se měla setkat s narušeným fanouškem. (Foto herminapress.cz, ara)

Dagmar Havlová (61) se v minulosti nestyděla a v několika snímcích se ukázala, když ne v rouše Evině, tak alespoň nahoře bez. Byla mladá, mužům se líbila a nahota ve filmu byla žádaná, tak proč ne. Jenže to nemohla tušit, že se jí to o několik desítek let později vymstí v podobě jednoho velmi nepříjemného výstupu s narušeným obdivovatelem!

Špatný vtip...

Na počátku byla nepochopitelná snaha muže poskytnout několika redakcím kolekci fotografií s nahotou Dagmar Veškrnové, kterou oceňoval i sám prezident Václav Havel (†75). Dotyčný se prezentoval jako její obdivovatel, který by rád krásu herečky zprostředkoval ostatním. Vše do té chvíle vypadalo jako špatný vtip se snahou bývalou první dámu diskreditovat.


Autogram na prsa?

Ale podle magazínu Šíp měla celá věc mnohem nevkusnější dohru. Dotyčný sběratel je buď duševně nemocný, nebo na dřeň jdoucí recesista. Havlovou vyhledal ve Vinohradském divadle a žádal od ní autogramy na inkriminované lechtivé snímky. Jenže to si naběhl! "Oni se tam na mě strašně zlobili a byla to urážka za urážkou a hned prý, abych ty fotky smazal, abych to zničil, proč to prý dělám!", stěžoval si na nepěkné zacházení výtečník. Vytoužené podpisy na fotky tak zřejmě neobdržel.



Přečtěte si
zaj-po
13. 10. 2016 • 12:50

Nechte na hlavě---Dáša byla vždy hodně ,,,veselá,, jak na Brněnské konzervatoři,tak na Brněnské JAMU.Ztoho důvodu také byla před revolucí /sametovou/jak se jí ohleduplně říká neustále obsazovaná v televizi a ve folmech.Komický talent ji ovšem nemůže nikdo upřít---AŤ jednala ---Jak jednala---je to její život,,,ale víte co mě převelice bolí??? Že ač může tak své o mnoho krásnější sestře Evě nepomůže.Eva již od počátku byla slavnější a krásnější,to jí Dagmara nikdy neodpustila,až jí před svou smrtí slíbil tatínek,že bude mnohem slavnější než její sestra Eva ---tak se teprve uklidnila,uvěřila tomu a zde máme výsledky.Nemohla bych takhle psát,kdybych je neznala osobně.

asitak
13. 9. 2014 • 18:15

Po přečtení některých komentářů konstatuji,že se v ČR nepřetržitě zvyšuje počet blbů.

satorejka
7. 8. 2014 • 11:09

hele nesem ty a tak di do p.r.d.e.l.e. nemám čas. ale ty toj víš moc dobře, tak co se snažíjš machrovat? ty matyldo-rut alias cigaretovydym alias alex321 alias oxallis.... mám pokračovat?

satorejka
7. 8. 2014 • 11:06

já nic. přišlas pod jinou přezdívkouj a budeš se snažit zas nasazovat. jako v každej diskusy? je toj už trapnej.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.