Jandová prozradila detaily tajné svatby: Co zakázala a proč se nakonec brali v zákristii? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jandová prozradila detaily tajné svatby: Co zakázala a proč se nakonec brali v zákristii?

Marta Jandorá prozradila detaily o své supertajné svatbě.
Marta Jandorá prozradila detaily o své supertajné svatbě. (Foto: Aha! - Roman Souček)

Zpěvačka Marta Jandová (40), tedy vlastně už Marta Verner, chystala svou tajnou svatbu hodně dlouho. Více než měsíc po ní o tom slavném dni promluvila. Jak se zdá, vymyšlené to měla perfektně, do posledního detailu…

„Termín jsme věděli asi rok. 27. červen nám přišel jako dobrý den a navíc jsme museli dát všem vědět s velkým předstihem, aby si to datum zarezervovali,“ začala Marta ve velkém rozhovoru v aktuálním Blesk TV magazínu. A pak se pustila do líčení detailů.

Šaty

Ty prý Marta ani moc neřešila. „Byla jsem u Táni Kovaříkové, které jsem řekla lehkou představu. Při druhé zkoušce už byly šaty napůl hotové. Víceméně jsem to nechala na ní,“ řekla zpěvačka, které se v šatech ukázala svému tehdy ještě budoucímu manželovi Miroslavovi Vernerovi (40) až v kostele.

Co zakázala

Únos nevěsty! Jak se zdá, tenhle zvyk Marta z duše nenávidí. „Řekla jsem oběma svědkům, že jestli mě někdo unese, tak mu dám facku. Mám pocit, že tenhle zvyk svatbu naruší. Nevěsta zmizí, sedí někde v šatech v hospodě, doufá, že ji ten manžel najde,“ řekla novomanželka s tím, že jí to tedy nepřipadá ani trochu romantické.

Kde se nakonec vzali?

Tvrz v Třebotově prý vybrali s Mirkem proto, že znají majitele a také proto, že je tam kostelíček, byť se v něm nakonec nevzali. „V kostele proběhly jen zásnuby, protože jsme oba rozvedení. Samotný obřad proběhl o pár minut později v zákristii.“



Autor:  ph,pok

Přečtěte si
baronessa
3. 8. 2014 • 09:52

Je mi po tom sice pendrek , ale nejde mi do hlavy, proč nosí tak pitomý účes. Který jí vůbec nesluší. Tohle snad ani slušet nemůže!

mandat
2. 8. 2014 • 23:00

Verner se teprve letos na jare rozvedl a ona uz dlouho pripravovala svatbu. Tedy uhnala zenace . Jak se rozvedl, tak byla dalsi svatba. Chudak se nestacil ani vzpamatovat.

danyka
2. 8. 2014 • 21:31

Ať je to jak chce, ale každopádně Marta má ze všech celebrit nejhezčí dítě a je mi fuk, jaké má příjmení.

matylda-rut
2. 8. 2014 • 12:41

Co píšou Jandová, jmenuje se Verner!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.