Marta Jandová se tajně vdala a zbavila slavného příjmení. Jak se jmenuje teď? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Marta Jandová se tajně vdala a zbavila slavného příjmení. Jak se jmenuje teď?

Marta Jandová je teď vdanou paní a jmenuje se Marta Verner!
Marta Jandová je teď vdanou paní a jmenuje se Marta Verner! (Foto Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek, Jan Tůma, ara)

Tak a je to! Marta Jandová (40), zpěvačka a porotkyně SuperStar a Hlasu je vdanou paní, vzala si svého vyvoleného, gynekologa a porodníka Miroslava Vernera. Sňatkem se navíc zbavila slavného příjmení.

Marta Verner, tak aktuálně zní celé jméno české zpěvačky. Jak Aha! Zjistilo, utajená svatba se odehrála 27. června v pátek odpoledne v kostele sv. Martina v Třebotově, což je kousek od Prahy. „Po narození dcery Marušky to byl pro nás s Mírou ten nejkrásnější den v životě. Jsem ráda, že jsme se o něj podělili jen s rodinou a nejbližšími přáteli. I počasí nám přálo,“ prozradila zpěvačka.

Martě šla za svědka její sestra Eliška Jandová (21) a celá veselka se odehrála v duchu tradic. Takže nechyběla společně pojídaná knedlíčková polévka, rozbíjení talířů a zametání střepů. Marta také vzala svatební kytici a hodila ji do hloučku svobodných dam. Kdo ji chytil, zatím není známo.

Každopádně Martě a Mirkovi gratulujeme a přejeme jen to nejlepší v jejich společném životě!

Autor:  ph,pok

Přečtěte si
illis
23. 7. 2014 • 20:40

Po návratu do ČR jsem spíše očekávala, že bude vystupovat jako Marta Janda. Teď je z ní Marta Verner no a co, také ji dvakrát nemusím, ale je to její věc. Od mala je její Maruška v reklamách, v Německu s matkou vlakem na turné, potom jí holčička onemocněla a byl problém. Škoda, že si nedokáže právě jako starší matka své dítě užívat v klidu a ne jezdit po vystoupeních, být v porotě a dítě v zákulisí . Je vidět, že ještě dost lidí slyší na slovo peníze. Jenže v jejich branži se peníze vydělávají snadno a ani se nemusí moc namáhat .

ararat
23. 7. 2014 • 18:22

Paní Marto,přeji Vám vše dobré,hodně štěstí a zdraví,máte krásnou rodinu,a Ti pode mnou,tady melou ze závisti,je přeci jenom Vaše věc proč se jmenujete po manželovi,řeší věci,které se jich netýkají a jenom kydají h*vna,oni se tady ukydají jak vmašttali...jo nic nejsou nic neumí taky alespoň kydají pro ně palec

popocatepetl
23. 7. 2014 • 16:11

Teď zrovna žije v Česku, přijatým příjmením dává najevo, že to je jen dočasné bydliště. V Česku by se jí s příjmením Vernerová žilo snáze, v cizině se jí výrazně snáze bude žít s příjmením Verner.

popocatepetl
23. 7. 2014 • 16:08

A teď, pro koho? Pro malou Marušku to asi dobře nedopadne, když ji od prvních dní vidíme v reklamě. To bude zlatá mládež! Ale to asi musí zajímat spíš Němce nebo občany jiné cizí země, protože kdyby Marta verner plánovala žít v Česku, přijala by jméno Vernerová. Asi jen čekají na další akci Děkujeme, odejděte a pan doktor půjde rodit děti jinam. Marta verner odtamtud bude dojíždět do porot všelijakých českých soutěží, jako to dělá Taťána Drechsler.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.