Ivana Trumpová: Chlubí se bohatstvím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Ivana Trumpová: Chlubí se bohatstvím!

Ivanu Trumpovou (vlevo) pozvala do Čech na finále České Miss ředitelka soutěže Michaela Maláčová.
Ivanu Trumpovou (vlevo) pozvala do Čech na finále České Miss ředitelka soutěže Michaela Maláčová. (Aha!: Martin Přibyl)

PRAHA – Kvůli účasti na finále České Miss do Prahy včera přiletěla světoznámá star Ivana Trumpová (58). Na tiskovce si neodpustila pochlubit se, jak jí jde bohatství k duhu!

Kvůli účasti na finále České Miss do Prahy včera přiletěla světoznámá star Ivana Trumpová (58). Na tiskovce si neodpustila pochlubit se, jak jí jde bohatství k duhu! „Mám pět firem, osm domů a krásnou jachtu. Nemohu si vlastně vzpomenout, co mi chybí. Život je prostě krásný,“ rozplývala se multimilionářka původem ze Zlína.

Ivana, která ve středu oslavila osmapadesáté narozeniny, se hned první večer po příletu do rodné země rozhodla zajít do typické české hospody na večeři. „Nemohu se dočkat klasické české svíčkové,“ těšila se dopředu. V Česku zůstane až do neděle, kdy odlétá pracovně do Řecka. „Když mě někdo pozve na podobnou akci, bez honoráře tam nikdy nejedu. Praha je ale výjimkou. Sem vždy přijíždím na vlastní náklady,“ nezapomíná Trumpová na svůj původ.

K finále České Miss Michaely Maláčové, jejíž pozvání přijala, bývalá manželka Donalda Trumpa poznamenala: „Měla bych být v porotě. Pokud vás zajímá můj názor na ženskou krásu, tak se mi nelíbí hubené dívky. Sama se sebou jsem ale spokojená. Na svůj věk se cítím skvěle,“ pochvaluje se. Pro svůj vzhled dělá hodně. Cvičí a hlídá se v jídle. „Naštěstí nemám ráda dorty, ale neodpustím si kvalitní sýry a dobrou paštiku,“ popisuje svůj jídelníček největší hvězda České Miss, jejíž finále proběhne už zítra od 20 hodin a přímým přenosem jej bude vysílat televize Nova.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.