Hlasatelka Kašparovská si koleduje: Vyhlásila válku Savarové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hlasatelka Kašparovská si koleduje: Vyhlásila válku Savarové!

Kašparovská Savarovou příliš nemusí! Hauptvogel jí ale nevadí...
Kašparovská Savarovou příliš nemusí! Hauptvogel jí ale nevadí... (Foto: reprofoto ČT, FTV Prima)

Jak už to bývá, v profesním životě panuje konkurence, závist a nejedna usměvavá tvář z televizní obrazovky je ke svým kolegům velmi kritická. Výjimku netvoří ani moderátorka TV Prima Terezie Kašparovská (36), která v interview na Evropě 2 vyjádřila svou nelibost nad moderátorskými výkony kolegyně z ČT Anety Savarové (28).

Savarovská se Kašparovské nelíbí

Duo Roman Ondráček a Miloš Pokorný se ve svých rozhovorech se známými osobnostmi nebojí zabrousit do světa bulváru a občas trochu vyhrotit situaci. Jako v případě Terezie Kašparovské, které se zeptali, kdo z moderátorů jí není blízký a nelíbí se jí, jak uvádí zprávy. "Aneta Savarová", ukázala pomyslným prstíkem v éteru směrem k tmavovlasé fešandě z Uherského Brodu, která uvádí hlavní zpravodajskou relaci České televize.


Nemožný Hauptvogel

A protože svůj krutý verdikt Kašparovská dále nechtěla komentovat, pustili se "Pokondři" do jejího parťáka z primáckých zpráv Tomáše Hauptvogela (40). Přijde nám šílený. "Dělá příšerný grimasy, koulí očima. Jeho způsob moderování je nemožný," drtili jeho výkon Ondráček s Pokorným a Kašparovská ho bránila marně. Nakonec prorokovali, že to není její poslední partner ve zprávách a možná na tom něco bude.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.