Lidé ztratili zábrany: Skupinový sex na parkovišti, orální na schodech do hospody! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lidé ztratili zábrany: Skupinový sex na parkovišti, orální na schodech do hospody!

Alkohol překonal všechny zábrany. Sex na veřejnosti se stává normou.
Alkohol překonal všechny zábrany. Sex na veřejnosti se stává normou. (Twitter, reprofoto vas.cas.sk)

Severoirská mládež by od svých rodičů měla dostat pořádně nařezat. Jen pár týdnů poté, co dívka kvůli alkoholu uspokojila ústy 24 mužů kvůli drinku zdarma, objevila se fotka dvou souložících párů přímo na parkovišti před nočním klubem v Belfastu! A to není všechno, naši slovenští sousedé měli také o »zábavu« postaráno!

Rozvášněná čtveřice se ani nepokoušela schovat. Přímo před zraky desítek lidí si začali užívat, nevadilo jim ani, když je jeden z kolemjdoucích vyfotil. „Lidi nemají žádný stud, tohle se děje před klubem El Divino. Je to traumatizující,“ napsal šokovaný autor fotky Michael McMahon na svém účtu na Twitteru.

Mladí se zřejmě nepoučili z obrovského trapasu jejich spoluobčanky ve španělském resortu Magaluf. Ta kvůli alkoholu zdarma poskytla orální sex 24 mužům, a ještě se u toho nechala natočit.

Na Slovensku zatím mladík orálně uspokojoval ženu na schodech restaurace. Oba zřejmě notně posíleni alkolem se tvářili, jako by se ani nechumelilo! "Toto ešte nevidel nikto. Lízanica pi*e pred bowlingom," řekl bratislavský svůdník muži, který ho vesele natáčel. Povedený páreček musel doslova vykopat až šéfkuchař podniku.

Přečtěte si
andorea
19. 7. 2014 • 18:01

hermanka
19. 7. 2014 • 12:23

Petrmetr je senilní bába nebo babička??

abstinent
19. 7. 2014 • 12:20

To je skvěle.dal bych si taky aspoň na čumendo

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.