Tichá svatba nemocné Brejchové: Sešli se po půl století! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Tichá svatba nemocné Brejchové: Sešli se po půl století!

hana Brejchová plánuje vdavky!
hana Brejchová plánuje vdavky! (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl)

Pokud se vám zdá, že mladší se sester Brejchových má jen trápení se zdravím a svou starší náladovou sestrou Janou (74), není to tak docela pravda. S letním sluníčkem se Haně Brejchové (67) zapalují lýtka a prozradila, že se bude vdávat za svou starou láskou! Nu proč ne, ještě je to čiperná štramanda!

Setkání s první láskou

Na muže neměla Hana Brejchová nikdy příliš štěstí. Kvůli údajnému flirtu s Milošem Formanem se rozhádala s vlastní sestrou a před třemi lety jí zemřel na zástavu srdce partner doslova v náručí. A kdo je onen princ na bílém koni? "Je to moje první láska, je to první mužský, který mě dostal jako ženskou i srdcem. Sešli jsme se po jedenapadesáti letech," prozradila o lásce jedné plavovlásky Brejchová ve VIP Zprávách.


Dovolená a svatba

Pár se nyní chystá na romantickou dovolenou na Slovensko do míst, kde se potkali: "Máme spolu spoustu plánů a je mi s ním dobře," říká paní Hana, žijící v pečovatelském domě. A svatba? "Jeho to napadlo," odpovídá s tím, že ji už požádal o ruku. Byly by to její první vdavky: "Uvidíme po dovolený nebo před Vánocema." Nebude si prý moct dovolit příliš hostů. Svatbu si představuje tichounkou. Jenom ve čtyřech a dost. To bude slávy!

Přečtěte si
evicka55
9. 7. 2014 • 07:54

Umět stárnou je velké umění. To každý nedokáže Užívat si života pokud to jde je podle mne veliké plus.Těšit se z každého dne a žít na plno.Né tady sprostě diskutovat a pomlouvat

zamlzena
8. 7. 2014 • 18:06

Trapné je chodit na plastické operace, nikoli umět stárnout a být sám sebou, mít se rád i se zmíněmým "obezním a povislým tělem" a být jednoduše a lidsky šťasten.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.