Nebetyčná fraška s nešťastným Macurou: Je možné, že Rychtář unesl jeho přítelkyni? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nebetyčná fraška s nešťastným Macurou: Je možné, že Rychtář unesl jeho přítelkyni?

Ještě před pár dny bojovala Vlaďka po boku Zdeňka proti Rychtářovi.
Ještě před pár dny bojovala Vlaďka po boku Zdeňka proti Rychtářovi. (Foto: Aha! - Pavel Machan)

Těžko se tomu věří, ale informovat o nejnovějším vývoji událostí v Uhříněvsi musíme! Jako lavina se šíří informace, že chráněnkyně Zdeňka Macury (40), bývalá týraná modelka a tanečnice od Jiřího Korna (64) Vlaďka Šuleková (44), se spojila s vdovcem Josefem Rychtářem (56), aby jí pomohl utéct od svého milého. Trochu zmatené, ale jedno se rýsuje jasně - může jít o odvetnou akci za Macurovu eskapádu S Ivetou Bartošovou (†48) do Itálie. Je to další únos?

Noční telefonát Rychtářovi?!

Ochránce týraných žen Macura prý dostal od Rychtáře pořádný políček - a tentokrát o to bolestivější, že se ho ani nedotkl! Bývalá modelka Vlaďka, která byla oporou všech Macurových akcí od sebevraždy Bartošové měla nyní žadonit o pomocnou ruku samotného "říčanského démona" Rychtáře. "Volala mi ve tři ráno, že mu utekla, a jestli ji mohu odvézt do Plzně," tvrdí podle webu Extra.cz vdovec. A prý se skutečně Šuleková na Plzeňsku nachází. Jenže vzhledem k okolnostem, že Rychtář uvedený web používá jako hlásnou troubu, není třeba hned všemu věřit.


Je to únos nebo spiknutí?

Nabízí se mnohem rafinovanější vysvětlení. Rychtář totiž mohl Vlaďku vylákat a unést podobně, jako tomu mělo být v opačném případě s Ivetou Bartošovou minulý rok! Dokud se k tomu nikdo ze zainteresovaných kromě Rychtáře nevyjádří, netřeba dělat ukvapené závěry. Nabízí se totiž i možnost, že Rychtář, díky svým vysokým výdělkům, Macurovu přítelkyni podplatil, a ta přistoupila na další neuvěřitelnou komedii. O vývoji vás budeme informovat, protože sám Macura dosud nezvedá telefony a nereaguje na sms.
O tom, že je vše v pořádku, dodatečně informoval web Super.cz: "Nic se nestalo, opravdu ne. Jsem u maminky v Plzni, ale tam jezdím pravidelně. Se Zdeňkem jsme předevčírem ještě u jeho rodičů slavili jeho čtyřicátiny. Co to na mě zkoušíte?", měla se vyjádřit žena. Rychtář však hrozí zveřejněním telefonátu.

Od začátku se nenáviděli!
Pro sprosté slovo nešel Josef Rychtář nikdy daleko. Ani Vlaďka Šuleková nebyla ušetřena sprše nadávek.

Poslední březnový den se Rychtář a Vlaďka setkali u soudu, kde si týraná žena vyslechla slova, na něž byla z předchozích vztahů s násilníky prý zvyklá. „Hlídej si tu svoji šlapku. Nevím, u kterýho pangejtu si ji na E55 sebral,“ urážel Macurovu přítelkyni Rychtář. Jakmile se chtěla tehdy Vlaďka bránit, schytala další urážky. „Vy na mě vůbec nemluvte, vy týraná ženo. Dejte mi pokoj, běžte do p*dele. Já vás neznám, vyse*te se na mě, jo,“ rozčiloval se Josef.

Šuleková se nikdy na oplátku nebála používat slova na adresu Rychtáře jako tyran, vrah a podobně. Dokonce na něj chtěla podat trestní oznámení za urážky.



Přečtěte si
zabijecka
8. 6. 2014 • 12:09

Oprava 4 řádek: "poučit, poukázat / na lhostejnost,opatrnost/

zabijecka
8. 6. 2014 • 12:08

Vyberte nějakou zlatokopku, vyměňte obsazení . Tento Nekonečný příběh je už jakoby znásilňován v pokračování o ničem. Mohl poučit, pokázat. Ale jakis e říká"moudrému napověz..." Tady to už ale končí.

hromosvody
6. 6. 2014 • 11:52

Jo, Benda - ty budeš asi ten týpek co řve smíchy i u debilní "Partičky" co?

hromosvody
6. 6. 2014 • 11:51

No nazdar Benda. Pokud ti stačí ke štěstí a pobavení takový uhozený styl "humoru" tak jsi šťastný člověk. Ty se musíš chechtat od rána do večera. Máš to dobrý

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.