Právník komentuje Rychtářovu hru se závětí: Vdovec nemusí přijít zkrátka!! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Právník komentuje Rychtářovu hru se závětí: Vdovec nemusí přijít zkrátka!!

Právník Černý
Právník Černý (Foto Aha! – D. Malík, L. Křivan, P. Machan, S. Červená, ara)

Je tajemný jako hrad v Karpatech! Vdovec Josef Rychtář (56) sice ukázal závěť Ivety Bartošové (†48), ale zakryl údaje, které označují dědice. Potvrdil tak opět domněnky, že zpěvaččin syn Artur (17) není jediným dědicem.

Hra vdovce pokračuje! Závěť Ivety Bartošové ověřená notářem sice existuje, ale kdo je dědicem, vdovec stále tají. „Iveta tam prostě svobodně učinila nějaké rozhodnutí, jako manželé jsme ještě ověřili manželskou smlouvu, vše u notářky a dobrovolně. V žádném případě tím nekončí mé mlčení, chci jen reagovat na lži pana Martucciho,“ svěřil se vdovec pro extra.cz, kde také zveřejnil opis závěti.


„Vzhledem k tomu, že zakryté řádky v závěti zabírají velké místo, dává to prostor pro to, aby tam bylo více jmen. Nevylučuje to ani prohlášení o synovi v bodě dvě. Svědčí o tom, že syn je rozhodně dědicem, ale nelze potvrdit, že jediným,“ okomentoval Josefem Rychtářem schválně zakryté místo v závěti právník Jan Černý. Ze závěti tedy vyplývá, že by mohl dědit i vdovec. A protože záznam schválně vymazal, je tato varianta pravděpodobná.  Zakrytý prostor pod bodem ustanovujícím dědice může být ale také prostorem pro vysvětlení. „Během své praxe jsem se s tím setkal. Lidé mají pocit, že musí své rozhodnutí odůvodnit před ostatními příbuznými. Píši i důvody ustanovení,“ řekl Aha! Jan Černý.



Přečtěte si
1pravda1
7. 6. 2014 • 10:18

Hlavně, že sám závěť nemá ale slova jako SVOBODNĚ A DOBROVOLNĚ TO ZDŮRAZŇUJE!!! Už to, že po svatbě dělají pro něho nevýhodnou předmanželskou smlouvu a zároveň výhodnou závěť je dost podezřelé, proč by ji nutil k závěti - když byla o tolik mladší než on?

illis
6. 6. 2014 • 22:30

zamlzena Shoď tu mlhu a podívej se pořádně na ty trapárny Rychtáře. Možná by jsi mu mohla pomoci .

demonxxx
6. 6. 2014 • 21:37

Ty máš, taky dost.

zamlzena
6. 6. 2014 • 19:01

Ještě jsi nepochopila, že Iveta byla nemocná? Psala závěti jak na běžícím pásu a demonstračky taky tak,,,..... V6dyť závěť spíchla i na zámku, když se nedočkala IMartucciho, který před ní ujel do Prahy. nebohá IveJak to,že jíá nikdo nepomohl. Jsou metody jako hypnoza, a všelicos se zkouší na nemocnou hlavu Všichni to viděli a četli a nikdo nic.....

hejhej
6. 6. 2014 • 14:41

Jak blbec Rychtář pózuje před objektivem s urnou, to je opravdu na blití. Už, aby byl v kriminále a byl snad od něho pokoj. Na jeho dporný ksicht se opravdu nedá dívat.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.