Rychtář je prý monstrum: Vypověděli proti němu 3 noví svědci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Rychtář je prý monstrum: Vypověděli proti němu 3 noví svědci!

Martucci (vlevo) se svými svědky.
Martucci (vlevo) se svými svědky. (Foto Aha! – Roman Souček, ara)

Co slíbil, to dodržel! Hrabě bere boj za usvědčení Josefa Rychtáře (56) z psychického týrání Ivety Bartošové (†48), které skončilo jejím skokem pod vlak, vážně. Nejprve vypovídal utajovaný svědek a pak Italova matka Donna Grazia Marino della Torre (69) a řidič Matteo Mastromatteo, který Ivetu Bartošovou převážel loni v červenci od zpěvaččina ochránce Zdeňka Macury (40) na zámek. Nad vdovcem se stahují mračna!

Svědek č. 1 - Anonym
Martucciho svědek ve výpovědi, která se týká dne 15. srpna 2011, potvrdil Domenicovo obvinění, že ji Rychtář osudný den, kdy Ivetu tajně vyzvedával v nemocnici, zmanipuloval. „Iveta měla odjet na vlastní přání do Itálie na léčení. Měli jsme jet ve čtyřech lidech... Ivetu měl přivézt Josef Rychtář. Volali jsme panu Rychtářovi, kde jsou, a on nám řekl, že Iveta o ničem neví, i když musel dobře vědět, že se ráno bude odjíždět,“ vypověděl v pondělí na policii Martucciho tajný svědek, který si přeje zůstat v anonymitě.


Svědek č. 2 - Martucciho matka
Hraběnka přiletěla včera v šest hodin ráno, jen aby mohla vypovídat v Uhříněvsi na policii a potvrdila svá slova, že Josef Rychtář loni 12. července psychicky vydíral Ivetu tím, že když se k němu nevrátí, zabije jejího syna Artura (17). „Iveta zemřela pro svého syna, aby mu Rychtář už nikdy nemohl ublížit. Přijela jsem proto, aby si za to, co udělal, šel sednout do vězení,“ řekla včera deníku Aha!  „To, že Iveta umře, se musela rozhodnout už v Itálii. Za každou cenu chtěla bránit svého syna před tímto monstrem,“ svěřila se.
Svědek č. 3 - řidič Mateo
Na policejní stanici v Uhříněvsi vypovídal také Martucciho přítel, který Ivetu loni v červenci přebíral v Bologni od Zdeňka Macury (40) a vezl ji na zámek v Peschici. „Ivetu jsem přebíral od Zdeňka Macury, abych ji odvezl na zámek. Byla ve strašném stavu. Když jsem ji viděl po dvou dnech, nevěřil jsem vlastním očím, jak rozkvetla,“ řekl Ital Aha!. „Když jsem tam byl potom, co jí volal pan Rychtář a vyhrožoval jí zabitím Artura, Iveta se opět změnila v trosku. Ne fyzicky, ale psychicky. To dnes vypovím i na policii,“ řekl chvíli před vstupem na policejní stanici Matteo.



Přečtěte si
jenda_benda
29. 5. 2014 • 08:10

Si počkám až Standu bude Srstka nabízet.

jenda_benda
29. 5. 2014 • 08:08

To sedí!!!!!!

arimi
29. 5. 2014 • 00:21

tak asi tam uz byli ze spolku pro zvířata a standu vzali taky do útulku

arimi
28. 5. 2014 • 22:17

Jde Franta půlnoční Prahou, když ho zastaví policejní hlídka. "Občanský průkaz, občane!" Franta ho podá tomu nejvyššímu, ten si ho prohlíží a za chvilku se ptá: "Vaše jméno?" A Franta odpoví: "Ten, co umí číst, už u vás nedělá?"

arimi
28. 5. 2014 • 22:15

jendo a ty neznáš vtipy o policajtech?????? já se nedivím, ze to byl i clovek, ktery vyšel ze šesté trídy... policie potrebovala práve takové nátury...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.