Zamilovaný Rašilov: Posílá esemesky v tramvaji! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zamilovaný Rašilov: Posílá esemesky v tramvaji!

Rašilov celou cestu nezvedl hlavu od telefonu, kam neustále datloval zprávy.
Rašilov celou cestu nezvedl hlavu od telefonu, kam neustále datloval zprávy. (Foto čtenáře Aha!, ara )

Nový vztah mu svědčí! Nejen, že se zamilovaný Saša Rašilov (41) po rozchodu s Vandou Hybnerovou (45) zakulatil, ale své nové lásce posílá nonstop zamilované zprávy.

Čtenář Aha! herce zachytil, jak nastupuje do tramvaje a nepřestává psát zprávy, u kterých se potutelně usmíval. S milionářkou Věrou Miťkovou (33), kvůli které opustil Vandu po 20 letech manželství, musí Saša zažívat opravdu šťastné chvíle. „Vypadal jako puberťák, co nemůže odlepit oči od displeje telefonu. Potichu se tak nějak pořád hihňal,“ prozradil čtenář. Podle našich informací žije Rašilov s Miťkovou na pražských Vinohradech, a zrovna tam ho čtenář minulý týden načapal.



Autor:  kl

Přečtěte si
anezat
28. 5. 2014 • 15:02

Mně se vzhledově nelíbí Hybnerová ani tato, ale peníze a druhá míza u chlapa holt dělají své. Udržet vztah po takové době je strašně těžké a odsoudit se to nedá. On je pořád fešák, co se týče vzhledu, povahu neznám.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.