Saša Rašilov rozchod nezvládl: Proč skončil v depresích v rukou specialisty? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Saša Rašilov rozchod nezvládl: Proč skončil v depresích v rukou specialisty?

Saša Rašilov se rozvádí s manželkou Vandou Hybnerovou.
Saša Rašilov se rozvádí s manželkou Vandou Hybnerovou. (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, koláž Ahaonline.cz )

Nečekaně otevřeně hovoří o důvodech svého rozchodu herec Saša Rašilov (41). Po dvaceti letech soužití se rozvádí s manželkou Vandou Hybnerovou (45) a během tohoto rozhodování si prý prošel těžkými časy, kdy kromě psychologů prosil o pomoc i Boha!

Dusivá atmosféra manželství vyhnala Rašilova ze statku na Vysočině do pražské garsonky, kde mohl dosyta přemýšlet o své mizérii. Ačkoliv nejdřív věřil, že situaci si zvládne vyřešit sám, skončil v rukou psychologa.

„Mé povolání psychologii obsahuje a mám herectví i vystudováno, tak o to víc jsem měl pocit, že to nepotřebuju a nikdy potřebovat nebudu, že všechno zvládnu sám,“ svěřil se Rašilov Blesku. Tak jednoduché to ale nakonec nebylo.

„Když jsem hledal nějakou kotvu v životě, tak jsem ji neměl, jsem i věřící, a tak jsem to zkoušel najít u Boha,“ pokračuje herec ve své zpovědi. Nicméně rady shůry se mu nedostalo, a tak se obrátil na specialistu. „Dostal jsem se do bodu, kdy jsem si musel přiznat, že nejsem schopen si sám pomoci. Pomoc jsem nakonec našel u psychoterapeuta,“ přiznává.

Ten mu pomohl natolik, že se Rašilov znovu pustil do randění a nedávno už byl viděn s novou přítelkyní Věrou Miťkovou (33), která se živí jako podnikatelka. „Dlouho jsem nevěřil tomu, že člověk, který vás nezná, vám může pomoci,“ uzavírá šťastný herec.



Přečtěte si
lalia
26. 7. 2014 • 14:41

Nesuďme,nevíme jak to bylo.Je mě líto obou,ale život už je takový a musí se s tím každý poprat.Je to bolestivé a že si Rašilov našel přítelkyni až po rozchodu mu schvaluji,tak nejlepe zahojí svoje rány . I Vanda by to měla udělat.

jakeline
15. 3. 2014 • 06:17

Měla jsem ho za serioznějšího člověka ale bohužel život už je takový !Vandu mám ráda jako herečku i jako obyčejnou ženu Škoda!asi se někde stala ve vztahu chyba!

stredoceska1
11. 3. 2014 • 20:29

měl hezkou ženu a má krásné dcery, teď má ošklivou přítelkyni, ale prý bohatou, třeba s ní bude šťastný, kdo ví ......

jana52
11. 3. 2014 • 12:10

než napíšeš něco, očem nic nevíš, tak si obrať hlavu a kousnise do pr.... zadnice, protoževůl jseš ty

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.