Saša Rašilov skončil v nemocnici: Zmlátili ho »bejzbolkou«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Saša Rašilov skončil v nemocnici: Zmlátili ho »bejzbolkou«!

Saša Rašilov dostal pořádně po čumáku.
Saša Rašilov dostal pořádně po čumáku. (TV Barrandov, Aha! - Petr Novotný)

Jedna rána za druhou! Modřiny a krev! Herec Saša Rašilov (42) si prošel peklem. A to všechno jen proto, že si chtěl vydělat pár korun.

Rašilov zažil při natáčení seriálu Bastardi jako učitel Válek, kterého žák umlátí baseballovou pálkou, opravdový strach. Každou vteřinu trnul hrůzou, že dostane další ránu.

„Aby byl záběr co nejreálnější, musel David Dolanský zastavit baseballovou pálku těsně u těla Saši Rašilova. Ne vždycky se mu to ale podařilo. Rašilov sice nikdy neschytal plnou palbu, ale pár modřin si z natáčení určitě odnesl,“ prozradil zdroj ze štábu.


Hercovo utrpění bylo o to horší, že se scéna natáčela nekonečné dvě hodiny. Nepříjemná lepkavá směs filmové barvy a rozmixované malinové marmelády na obličeji byla v porovnání s bitím, procházka růžovou zahradou.



Přečtěte si
6010
17. 9. 2014 • 12:35

To je škoda, já myslala, že je to skutečnost a ono je to jen jako.Bohužel.Potřeboval by dostat opravdu trochu na kokos, aby se mu rozsvítilo.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.