Pochmurné svědectví: Když Iveta umírala, volala »bílého mága«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Pochmurné svědectví: Když Iveta umírala, volala »bílého mága«!

Iveta Bartošová jen jednou promluvila o sebevraždě. Byla však velmi konkrétní.
Iveta Bartošová jen jednou promluvila o sebevraždě. Byla však velmi konkrétní. (Foto Aha! – Pavel Machan, Facebook.com, ara)

Iveta Bartošová (†48), která zemřela téměř před měsícem, se o sebevraždu pokusila v minulosti hned několikrát. Nikdy o tom ale nechtěla mluvit. Jen jednou udělala výjimku. Její zpověď pro knihu Neměla jsem se narodit, je pochmurná a děsivá zároveň.

Jeden z pokusů o sebevraždu se odehrál v době, kdy měla Iveta Bartošová vztah se zvěrolékařem Romanem Hankem. „Jednou prostě nebyl doma, a pak se stalo něco, co si doteď neumím vysvětlit. Ty prášky byly prostě tak strašně silné, že to prakticky už nebyla moje osobnost,“ řekla tehdy Batošová autorce knihy o tom, proč si podřezala žíly. „Najednou jsem nevěděla, kdo jsem,“ tvrdila Bartošová a pokračovala v děsivém vyprávění.

Iveta Bartošová a Roman Hanke

„A najednou jsem byla ve vaně s červenou vodou. V mojí vlastní vaně v Uhříněvsi. Hrozně jsem se lekla a říkala jsem si: ´Proboha, co to je? Tohle jsem nikdy nechtěla´. A teď jsem viděla svoje ruce a ty žiletky,“ líčila šílené chvíle Iveta, která se podřezala malými žiletkami. „Používala jsem takové malé žiletky na nohy. Na paty. A tyhlety malinký žiletky jsem si vzala do té vany. Já jsem to ale nechtěla,“ vyprávěla zpěvačka, která se dušovala, že v té chvíli nebyla opilá. Za všechno prý mohly prášky.

Když se probrala a zjistila, že krvácí, začala hledat mobil. Podivné je, že nevolala, ale psala textovku. „Napsala jsem esemesku svému bílému mágovi. Napsala jsem mu něco v tom smyslu, že možná umírám, ale nechci to, a ať mi nějak pomůže, jestli to jde,“ řekla Bartošová, která neupřesnila, kdo měl být bílý mág, ale podle všeho šlo právě o jejího tehdejšího přítele. „Ten můj bílý mág zavolal Goldu, a ta hned přijela,“ zněla další slova, která měla poněkud podivné pokračování. Dveře prý byly zavřené, klíče v zámku byly zevnitř. „Dveře jí nakonec otevřel můj pes Gejša tím, že skočil na kliku,“ uzavřela Bartošová, která přiznala, že sebevraždu se následně pokusili zamaskovat proto, aby nepřišla o Artura.

Pro Hankeho byla tohle nicméně velmi drsná rána a od zpěvačky, která opět propadala alkoholu a lékům, nakonec odešel.



Přečtěte si
kiwi65
8. 6. 2014 • 14:38

A co už třeba zase začít psát o něčem jiným.Myslím že nejsem sám koho už to moc nebere.

prroud
8. 6. 2014 • 14:10

Ne ze bych vam to pral,ale az vy jednou b udete pod takovym chemickym svinstvem,mozna si vzpomenete na svou dnesni skodolibost,chytraci.........

hrneczuhrinevsi
8. 6. 2014 • 13:56

Poslechni si jeji Tichou noc a poznas co je zo za zpevAcku. Katastrofa.

hrneczuhrinevsi
8. 6. 2014 • 13:55

Tak zpev ji fakt musel zavidet kde kdo. A krasnych mladYch holek je spousta. Ale ona nezvladla ze uz neni mlada a ze nikdy nebyla zadna poradna zpevacka

hrneczuhrinevsi
8. 6. 2014 • 13:52

Pod vlacek taky nechtela,ale musela

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.