Hvězdu filmu Forrest Gump zatkla policie: Manželku zastřelil před jejich dětmi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Hvězdu filmu Forrest Gump zatkla policie: Manželku zastřelil před jejich dětmi!

Filmový kolega Tom Hankse skončil ve vězení
Filmový kolega Tom Hankse skončil ve vězení (Profimedia.cz, ara)

Americký herec Michael Jace, známý například jako policista ze seriálu Policejní odznak, údajně zastřelil svou manželku v jejich domě v Los Angeles. V té době tu byly přítomné i jejich dvě děti, informovala dnes agentura Reuters s odvoláním na místní policii.

Jednapadesátiletý herec, který se objevoval především ve vedlejších televizních rolích, ale například také ve filmu Forrest Gump (role Gumpova kamaráda Bubba), byl zadržen a jeho kauce byla stanovena na milion dolarů. Čtyřicetiletá April Jaceová byla nalezená mrtvá v domě rodiny v Los Angeles, kam policie dorazila na základě zprávy o domácím násilí.

Na záznamu telefonátu na nouzovou linku někdo říká, že zastřelil svou manželku, ale podle vyšetřovatelů zatím není jasné, zda volajícím byl Jace. Jace je nejznámější z role policisty v dramatickém seriálu Policejní odznak, který má problémy s vlastní sexuální orientací. Seriál se v USA premiérově vysílal v letech 2002 až 2008. Zahrál si například i ve filmu Planeta opic v roce 2001 nebo v jedné z epizod seriálu To je vražda, napsala.

Přečtěte si
miran71
21. 5. 2014 • 13:22

Asi mu sežrala krevetu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.