Lucie K. (21) obviněná z vraždy dcery: Zabila jsem děti DVĚ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Lucie K. (21) obviněná z vraždy dcery: Zabila jsem děti DVĚ!

Lucie K.
Lucie K. (Foto Aha! – Jiří Čada)

Matka bestie! Dvakrát za sebou tajně porodila, pokaždé holčičku. Obě zabila. Lucie K. (21) z Havlíčkobrodska, kterou policisté loni v listopadu zadrželi pro vraždu novorozence, se přiznala k další.

První děvčátko porodila na toaletě jihlavského autobusového nádraží. „Pak ho odvezla do Havlíčkova Brodu, kde jej schovala pod schody jednoho z domů,“ popsal Aha! šéf jihlavských kriminalistů Pavel Kubiš. Po roce, loni počátkem dubna, se jí narodila druhá dcerka.

Tělíčko pohodila na břehu rybníka Drátovec na Havlíčkobrodsku.Ženě hrozí až výjimečný trest. „Vraždy spojíme v jeden zločin. Obě těhotenství se jí podařilo před rodiči i ve škole utajit. Vymlouvala se na různé zdravotní problémy,“ informoval kriminalista Aha!. Tělo děvčátka narozeného na toaletě v Jihlavě se ale nikdy nenašlo. „Zapáchající pytel s tělíčkem ukrytým pod schody našel totiž po čase jeden z nájemníků. Ani se nepodíval dovnitř a pytel vyhodil do kontejneru,“ dodal kriminalista Kubiš.

Po porodu uklidil

„Po ženských občas zůstává zakrvácená mísa, ale já si toho nevšímám. Prostě to uklidím,“ řekl Aha! správce toalet Zdeněk Kučírek, kde Lucie K. rodila.

Tady Lucie K. druhorozené děvčátko pohodila.


Přečtěte si
soltero1
3. 4. 2014 • 08:54

vykuchat, zabalit do igelitového pytle a nechat chcípnout. Co s takovou??

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.