Líbila se vám Lucie Hadašová jako těhulka? Už je tady repete! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Líbila se vám Lucie Hadašová jako těhulka? Už je tady repete!

Již brzy bude Lucie kulatá jako před čtyřmi lety.
Již brzy bude Lucie kulatá jako před čtyřmi lety. (Foto: Aha! - David Malík)

Zamilovaná dvojka jak z pohádky. Alespoň tak navenek působí modelka a bývalá miss Lucie Hadašová (27) a její manžel, hokejista Jaroslav Bednář (37). A není jim důvod nevěřit. Dnes světu hrdličky oznámily radostnou novinu.

Z prvního manželství má Jaroslav dceru Natálii (14) a s Lucií si ještě před svatbou pořídili dalšího mazlíka Denisku, které budou čtyři. Rodinný život dvojici evidentně uspokojuje tak, že se Lucie Hadašová věnuje svým nejbližším, zatímco modeling tak trochu hodila za hlavu.


A vůbec jí to nemrzí. "Modeling mi nechybí, vyhovuje mi rodinný život. Mám čas na starost o malou a o domácnost. Neměnila bych a těším se, až Denisce pořídíme sourozence," řekla blonďatá sexbomba nedávno pro magazín Sedmička.
No, a čas zřejmě uzrál. Při takové pohodě ve vztahu se není čemu divit. že manželé čekají druhý přírůstek do hnízda. Lucie je totiž ve čtvrtém měsíci těhotenství a zatím se prý cítí skvěle. Jarda by si možná přál ke dvěma holkám konečně kluka, ale rodiče zatím pohlaví potomka neznají nebo to tají. Každopádně gratulujeme!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.