Záhada vyřešena: Jak sběratel slavných holek Bednář do své sbírky Hadašovou přidal? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Záhada vyřešena: Jak sběratel slavných holek Bednář do své sbírky Hadašovou přidal?

Jaroslav Bednář s Hadašovou.
Jaroslav Bednář s Hadašovou. (Foto Aha! – Mária Rušinová, ara)

„Mám svého přítele, kterého nade vše miluji a v žádném případě po soutěži neopustím,“ hlásala během finálových večerů České Miss většina krásek. Obvykle neuplyne ani půl roku a všechno je úplně jinak. Svého chudšího a neatraktivního přítele obvykle střídají bohatí podnikatelé a známí sportovci. V kurzu jsou především hokejisté a fotbalisté. Pojďme se podívat, v jakých svalnatých náručích nakonec některé vítězky soutěží Miss skončily...

Lucie Hadašová (28) – Česká Miss 2007
Manžel: hokejista Jaroslav Bednář (38)
Jak se seznámili: Na akci Česká Miss, kam byla Lucka pozvaná jako host. „Jarda tam přišel a totálně mě odzbrojil svým vtipem. To mě na něm ostatní baví dodneška,“ popisuje Lucie.

„Dělal jsem pochopitelně chytrého a nechal se uhánět,“ dodává k seznámení Bednář, který už jednou ženatý byl a má z předchozího manželství dceru Natálku (15).

„Žena si vždycky vybírá jako první, no ne?“ skáče mu do řeči Lucie. Bednář měl za sebou předtím také nepovedené vztahy se zpěvačkami Darou Rolins čï Helenou Zeťovou.

„To byl také důvod, proč jsem do toho nevlítnul hned, chtěl jsem se vyvarovat chyb,“ vysvětluje hokejista. Tah s miss se mu vyvedl. Jsou manželé a mají dvě holčičky: Denisu a Vanessu.



Autor:  dan

Přečtěte si
zzapp
7. 4. 2015 • 02:37

navíc.. kdo se někdy alespoň malinko zajímal o výraz a formu tváře, ví, že psychologické studie uvádějí, že lidé s úzkými a tenkými rty jsou často tvrdí, někdy i bezcitní a maximálně pragmatičtí.

zzapp
7. 4. 2015 • 02:34

ivoadler...že by sršel jeho obličej inteligencí? Vtipné. Jestli z jeho obličeje něco srší...tak je to drobet pokřivenost a vychcanost. ale každý máme jiný názor.

ivoadler
6. 4. 2015 • 18:52

Mně se Bednář líbí. Jeho tvář přímo srší inteligencí.

dzambulka007
6. 4. 2015 • 14:06

Pánové, co se rádi nechají uhánět, zpravidla končí s pěknýma stíhačkama a semetrikama, protože ženské s přijatelnou povahou chlapy neuhání.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.