Boj o ostatky! Po kremaci Bartošové promluvil její bratr Lumír: Ivetu Rychtářovi nenecháme! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Boj o ostatky! Po kremaci Bartošové promluvil její bratr Lumír: Ivetu Rychtářovi nenecháme!

Iveta Bartošová s rodinou. Bratr Lumír už zapřáhl právníky a chce získat urnu.
Iveta Bartošová s rodinou. Bratr Lumír už zapřáhl právníky a chce získat urnu. (Foto pro Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, ara)

Podle informací slovenského serveru pluska.sk se do boje o popel Ivety Bartošové (†48) zapojil i její bratr Lumír (50). Ten chce podpořit maminku Svatavu (74), která kvůli plánům vdovce Rychtáře (58) ani nepřišla na pohřeb vlastní dcery.

Josef Rychtář se rozhodl zorganizovat pohřeb a taktéž se postarat o popel své ženy po kremaci. Na její blízké ohled nebere. Pohřeb proběhl zcela v jeho režii a nedorazil na něj syn Artur, maminka Svatava, ani sourozenci Bartošové.

V současné době Rychtář stále bádá, kam uloží urnu s popelem. Scénářů už proběhlo mnoho, nicméně urna zatím na žádném hřbitově ani v kolumbáriu není. A to vadí bratrovi Bartošové Lumírovi.

„Už jsme s ní v tichosti rozloučili doma,“ popisuje Lumír pondělní rodinnou rozlučku Ivetině rodném Frenštátu. „Urnu si dělit nebudeme, je to hloupost,“ říká s tím, že pozůstalí chtějí mít pozůstatky u sebe a Ivetu důstojně pohřbít. „Už to má v rukou právník. Ivetu Rychtářovi nenecháme,“ vzkázal podle slovenského webu bratr. Začíná tak rodinná válka Rychtář vs. zbytek rodiny? Bude to těžké, protože Lumír si moc dobře uvědomuje, že na popel má ze zákona nárok Rychtář...

 



Přečtěte si
ararat
23. 5. 2014 • 10:15

jsi stejný agresor jako Rychtář?...no asi se nemáš čím chlubit,v hlavě houno a v kapse díru.....

ikolop
17. 5. 2014 • 05:16

Souhlas. Rodiny matky, bratra a Štaidla na Ivetu za života kašlala, až když zemřela, najednou jsou všichni "chytří" a hází vinu na jediného člověka, který jediný vydržel Ivetiny stavy. Na Rychtáře. Hraběcí Ital, Macura a dalších asi 8 chlapů s Ivetou nic nezmohli. Rychtář se dokázal o ni jakž takž starat 24 h denně, neboť s alkoholikem a feťákem (léky) nevíte, co kdy udělá. Držíme Rychtářovi palce.

ikolop
17. 5. 2014 • 05:11

AHA, BLESK atd. jsou katastrofální, ubohé, vulgární a trapné deníky. Rychtář je jako jeden z posledních nebojácných chlapů a my mu držíme palce ! Fun club posledních mohykánů a bodygardů

arimi
16. 5. 2014 • 01:48

belali
16. 5. 2014 • 01:28

minulej týden ještě před pohřbem ťupík počítal svíčky a Gejša ležela na gauči ,ti budou v cajchu o ty se nebojím by Srstka Pepkovi dal,pane

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.