Pokud Iveta byla duševně nemocná, bude Rychtář sedět za napomáhání v sebevraždě, až zčerná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pokud Iveta byla duševně nemocná, bude Rychtář sedět za napomáhání v sebevraždě, až zčerná!

Iveta Bartošová v rozhovoru pro VIP zprávy všechny vyděsila svým zjevem i projevem.
Iveta Bartošová v rozhovoru pro VIP zprávy všechny vyděsila svým zjevem i projevem. (FTV Prima - VIP zprávy)

Napomohl Josef Rychtář (56) manželce Ivetě Bartošové (†48) k sebevraždě? Právě to vyšetřuje speciálně sestavený policejní tým, ve kterém jsou podle informací deníku Aha! kromě odborníků na domácí násilí i členové mordparty. Pokud by zpěvačku její manžel k činu naváděl nebo jí s ním dokonce přímo pomáhal, mohl by jít podle expertů až na 12 let za mříže!

Rozhodla se Iveta skoncovat se životem zcela sama, nebo ji ke strašlivému rozhodnutí někdo přiměl, případně psychickým či fyzickým nátlakem dotlačil? To teď je na zkoumání kriminální policie, která podle informací Aha! Rychtáře vyslýchala 
v domě Ivety.

Podezřelé okolnosti
Josef Rychtář přiznal, že o Ivetině touze zemřít věděl nejméně čtyři dny předem – od chvíle, kdy našel dopis na rozloučenou, adresovaný synu Arturovi. Přesto kritickou situaci nenahlásil na policii ani se nesnažil Ivetě sehnat pomoc psychiatra. Proč? Souhlasil snad s tím, že se Iveta zabije? Nebo ji dokonce psychickým nátlakem k rozhodnutí pomohl? Hrozí mu vězení?
Za případné napomáhání nebo navádění Ivety k sebevraždě by mohl Rychtář jít i »natvrdo« za mříže. „Kdo jiného pohne k sebevraždě nebo jinému k sebevraždě pomáhá, bude potrestán, došlo-li alespoň k pokusu o sebevraždu, odnětím svobody až na tři léta,“ uvádí se v zákoně. Pokud je poškozená osoba duševně nemocná, hrozí pachateli dokonce až 12 let »za katrem«.



Přečtěte si
barbatus
5. 5. 2014 • 13:22

Kvůli volání o pomoc stačilo vytočit 112 a říct - tady Iveta Bartošová, manžel mě vězní, přijeďte pro mě. K telefonu alespoň někdy přístup měla. Mohla říct Arturovi, ten se u ní taky vyskytoval pravidelně.

barbatus
5. 5. 2014 • 13:19

Hm, a kolik doktorů s ní mluvilo ve špitálech? Při operaci vředu, při různých kolapsech, při operaci zubů? Nedala si říct, neposlechla nikoho.

barbatus
5. 5. 2014 • 13:15

Nech už toho, ty máš zřejmě trauma i z prostěradla na sušáku, že? A nech si někým vysvětlit, kolik je tisíc. A neplácej nesmysly.

barbatus
5. 5. 2014 • 13:12

A tebe, ty chuděro, do postele asi nikdo nechce, a do šoubyznysu už vůbec ne. Nebo ti zahnul manžel, že tak pliveš jedy?

barbatus
5. 5. 2014 • 13:11

No čteš to třeba ty, že...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.