Vránová napráskala Menšíka: Opíjel se a urážel lidi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vránová napráskala Menšíka: Opíjel se a urážel lidi!

Gabriela Vránová
Gabriela Vránová (Foto Aha! – Alexandr Malachovský, ara )

Herec Vladimír Menšík (†58) se proslavil nejen bezpočtem rolí a svým humorem, ale také prchlivou povahou, která se po pár panácích proměnila v urážení lidí v jeho přítomnosti. Na to zavzpomínala jeho kolegyně z Chalupářů Gabriela Vránová (74).

„Po jednom náročném dni ve Višnové nás pan režisér Filip pozval k sobě na chalupu, která byla kousek od této vesničky. Stellinka Zázvorková tam vařila, popíjelo se, prostě jsme zažili skvělý večer. Jenže se tam nečekaně objevila paní Filipová a bylo zle. Neskončilo to nejlépe, Vláďa Menšík už měl dost upito a urazil ji,“ zavzpomínala Vránová v talk show Jakže to bylo? v Divadle Bez Hranic.

Tento rozkol se nakonec vyřešil bonboniérou a květinou pro uraženou režisérovu manželku, nicméně podobné excesy prý herec prováděl v alkoholovém opojení pravidelně. Následující den prý urážení litoval. „Láďa byl fantastický kolega,“ dodává přesto Vránová.

 



Přečtěte si
ivoadler
10. 3. 2014 • 11:38

Někdo když se vožere, tak zesměšňuje a uráží lidi. Menšík patřil do této kategorie. Znám takové případy. Zesměšňovat podřízené je srabárna, zesměšňovat nadřízené je nebezpečné (musí se to zatraceně umět). Já jsem to řešil tak, že jsem zesměšňoval sám sebe. Každý to ocenil.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.