"Koupený" Wohanka z Ordinace: Seriál je žrout času, původně do něho ani nechtěl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

"Koupený" Wohanka z Ordinace: Seriál je žrout času, původně do něho ani nechtěl!

Jiřího Wohanku do Ordinace zlákaly peníze
Jiřího Wohanku do Ordinace zlákaly peníze (Foto: TV Nova)

Do nekonečného seriálu vstoupit nechtěl. Ale úplně stejně jako jeho kolegové, kteří také téměř do jednoho sáhodlouhé seriály zatracovali, se nechal zlákat penězi.

A tak včera přišel do Ordinace navštívit svého seriálového syna, Braňo Holička (28) alias doktora Tomáše Zajíce a na návštěvě zůstane rozhodně déle než jeden týden. „Tak to víte, že ty peníze za to jsou hezké a jsem i rád, že se zviditelním. Na druhou stranu seriál je žrout času a řehole. Je ale fakt, že mám naštěstí dobrou roli,“ řekl deníku Aha! zcela otevřeně Wohanka.


Ovšem na tom, že v Ordinaci nechce být donekonečna, nic nezměnil ani honorář. „Nemyslím si, že by bylo dobré, aby tam herci byli nekonečně dlouho. A tak moje role je časově omezená, ale zatím nevím, jak moc. Chci si spíš užít života než se honit za každou cenu za penězi. Mám mladou rodinu, žiju v lese na samotě a jsem tu šťastný,“ tvrdí herec, který si zahrál i v řadě zahraničních filmů. „Taky to byly jen malé role, ale za úplně jiné peníze. Zahraniční produkce platí zpravidla jednou tolik než české,“ práskl Wohanka.

Přečtěte si
lipno
2. 3. 2014 • 18:25

JeN !!!

lipno
2. 3. 2014 • 18:23

Zahraniční produkce platí zpravidla jednou tolik než české, Takovou blbost může napsat jev redaktor HAHA! co nezná matematiku!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.