Bude Karel Heřmánek dědečkem? Jeho syn už v tom má jasno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bude Karel Heřmánek dědečkem? Jeho syn už v tom má jasno!

Karel Heřmánek se od svého syna Karla vnoučat dočká.
Karel Heřmánek se od svého syna Karla vnoučat dočká. (Foto Aha! – Pavel Machan, Karel Kopáč, DAMU.cz, koláž Ahaonline.cz)

Syn Karla Heřmánka (66) pojmenovaný po svém otci Karel (24) se nakonec vydal v stopách svého rodiče. Vrhnul se na divadelní kariéru a ve svém mladém věku už uvažuje i o rodině.

Karel Heřmánek mladší si životem proplouvá bez plánů a větších ambicí. V současné době hraje v Divadle bez zábradlí, které provozují jeho rodiče. Překonat úspěchy v kariéře svého otce netouží, nicméně aspoň něco do budoucna plánuje.

„Třeba se těším na to, až jednou budu mít děti. Rozhodně si ale nic nevysnívám, protože bych mohl být zklamaný. Já to takhle prostě nemám, neměl jsem ani žádné velké vzory. A nebudu to měnit, jsem takový,“ svěřil se Karel na stránkách sedmicka.tyden.cz

„S přítelkyní jsem tři roky, jsme spokojení a šťastní, tak předpokládám, že potomci budou naši společní,“ předpokládá mladý herec. Zároveň přiznává, že i když nechce otce v úspěšné práci napodobovat, o jeho radu se požádat nestydí.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.