Nemocný Gross s bezvládnou rukou řídí: Po Praze jezdí jako ďas! A budete se divit, kam… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nemocný Gross s bezvládnou rukou řídí: Po Praze jezdí jako ďas! A budete se divit, kam…

I s jednou ruká se zdá zjevně řídit. Stanislav Gross je toho důkazem!
I s jednou ruká se zdá zjevně řídit. Stanislav Gross je toho důkazem! (Aha! - Zbyněk Pecák, Ladislav Křivan)

Přestože má prakticky nepohyblivou pravou ruku, přesto usedá za volant svého luxusního vozu a velmi svižně si to kličkuje Prahou. Řeč je o expremiérovi, „křišťálově čistém“ Stanislavu Grossovi (44). I cíl jeho vyjížděk je velmi zajímavý…

Fotografové potkali Grosse, když vycházel na Smíchově ze své advokátní kanceláře. Pravá ruka, kvůli které ho podle manželky možná čeká nepříjemná operace, mu opět bezvládně visela podél těla. Jak se ale zdá, jediná ruka, navíc levá, pravákovi k řízení stačí. Gross nastoupil do svého Volkswagenu Touareg, nastartoval a začal rychle ujíždět.

Jeho cílem byla trochu nečekaně banka na Barrandově, nedaleko bytu, který vlastnil a jehož neprůhledné financování mu fakticky zlomilo politický vaz. V bance se zdržel jen chvíli, načež vyšel s tučnou obálkou. Podle Blesku, který informaci přinesl, v ní bylo určitě několik desítek tisíc korun. Na co je potřeboval, už pochopitelně známo není. Zato je všeobecně známo, že Gross v minulosti doslova zázračně, ve velmi krátké době, zbohatnul o zhruba 80 milionů korun v poněkud podivných transakcích s akciemi.

Proč se mu nehýbe ruka?

Sám expremiér Stanislav Gross nehodlá o ničem mluvit, o něco sdílnější byla jeho žena Šárka (44). Ta tvrdí, že má její muž problémy s páteří a z toho pramení problémy s rukou. Čeká ho prý vyšetření a následně možná i operace.



Autor:  ph,Eva Pospíšilová

Přečtěte si
dodo57
7. 2. 2014 • 23:10

Křišťálově čistý Staníku, kéž by ti ochrnula i druhá paprče a k tomu i všechny nohy co máš, nebo si nic jiného nezasloužíš. A žádné slitování, že máš nějakou nemoc.,,,

fizi
7. 2. 2014 • 13:16

dzery
7. 2. 2014 • 09:47

Že by už voda začala bublat?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.