Hana Zagorová: Sexy prostitutka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Hana Zagorová: Sexy prostitutka!

Hana Zagorová se nejdříve bála, aby jí šaty padly a neodhalovaly příliš mnoho. Nakonec byla ale spokojená.
Hana Zagorová se nejdříve bála, aby jí šaty padly a neodhalovaly příliš mnoho. Nakonec byla ale spokojená.

PRAHA – Herci připravovaného muzikálu Jack Rozparovač měli včera první zkoušku kostýmů. Největší strach před tím, než byly převleky navezeny do Divadla Kalich, měly samozřejmě představitelky prostitutek.


Bály se totiž, jak moc je výtvarnice Simona Rybáková odhalí. Ale jak se nakonec ukázalo, byly všechny »prostitutky« nadšené. „Kostýmy jsou sexy a všem herečkám moc sluší,“ nechala se slyšet hlavní hvězda muzikálu Hana Zagorová (60).

Nové kostýmy si ale vyzkoušeli i ostatní protagonisté legendárního hororu jako třeba Michaela Kuklová (38), Zdeněk Podhůrský (47), Roman Vojtek (34) nebo Jiří Langmajer (40), který ztvární právě známého anglického vraha. Kliknutím zvětšeteTen na jevišti, které se už celé podobá londýnské čtvrti White- chapel, začal pořádně řádit a pilně se na svou roli připravuje.

A jak se nechal slyšet jeden z hlavních představitelů Zdeněk Podhůrský, tak už začíná nastávat to pravé napětí. „Na jevišti ale začne ta největší nervozita a dusno opravdu až tak týden před premiérou,“ řekl herec, který se v muzikálu objeví a diváky postraší jako ďábel. Kliknutím zvětšeteZdeněk si také nemohl vynachválit, jak mu jeho kostým padne. „Převleky jsou skvělé. Jsou příjemné a pěkné na pohled. Muzikálu tak dodávají pravou duši,“ pyšnil se Podhůrský, který se na svou první muzikálovou roli pečlivě připravoval a na zkoušky chodil pozorovat své zkušenější kolegy. Na tento tajemný příběh od slovenského hitmakera Vaša Patejdla se příznivci muzikálů mohou těšit už 27. února, kdy bude mít svou premiéru.


Autor: Soňa Stehlíková
Foto Aha!: Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.