Ivan Mládek: Chci Sobotu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ivan Mládek: Chci Sobotu!

Ivan Mládek se svojí pověstnou »samohrajkou«.
Ivan Mládek se svojí pověstnou »samohrajkou«.

PRAHA – Fanoušci legendárního baviče a muzikanta Ivana Mládka (64) a herce Luďka Soboty (62) se mají na co těšit! Obě bavičské ikony plánují totiž společná vystoupení!


Na křtu nového alba Libuna Monology, pro které napsal Mládek hudbu a texty, si oba špitali, že společně vymyslí nějakou zábavnou show, se kterou by objeli celou republiku. Kliknutím zvětšete„Je to pravda, ale zatím je vše v jednání a musíme si na to v klidu sednout,“ řekl deníku Aha! Luděk Sobota, který do pražského baru Ocean Drive, kde se křest konal, přišel s manželkou Adrianou Sobotovou (44).

Luděk Sobota sice zmizel z televizních obrazovek, ovšem z divadelních prken svého Směšného divadla nikoliv. „Máme obnovenou premiéru Duševní hyeny, kdy jsme museli za Romana Skamene dosadit herce Jana Kuželku. Rád se vyžívám také ve hře Ze Soboty znovu na Šimka, kde je nejlepší výběr scének, které jsem se Slávkem Šimkem po celá léta předváděl,“ vyjmenoval své aktivity Sobota, pro něhož je Ivan Mládek blízký kamarád. „Svěřoval jsem se mu se vším, s nemocemi, depresemi, a vždy mi pomohl,“ Kliknutím zvětšetedodal Sobota, který kdysi nazpíval i celé album Mládkových písniček. Kliknutím zvětšete„Já o ničem nevím!“ vykřikl se šibalským úsměvem Ivan Mládek.

Večer přilákal Františka Nedvěda s manželkou, královnu dětských srdcí Dádu Patrasovou s manželem Felixem Slováčkem nebo Václava Upíra Krejčího. Ten si hrál na bulvárního fotografa, a proto všechny fotil a fotil a fotil...


Autor: Šárka Nováková
Foto Aha!: Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.