Hlas ČeskoSlovenska 2014: Novinky a změny v druhé řadě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Hlas ČeskoSlovenska 2014: Novinky a změny v druhé řadě

Rytmus a Dara Rolins v Hlasu Československa
Rytmus a Dara Rolins v Hlasu Československa (Jindřich Starý / Blesk)

Druhá řada soutěže Hlas ČeskoSlovenska bude vysílána na Nově už na jaře 2014. Princip zůstane stejný jako v roce 2012, kdy se tento formát na obrazovce objevil poprvé. Pět koučů si bude budovat své týmy a pak vzájemně soupeřit. Z tvrdých bitev následně vzejde jeden vítěz.

V soutěže Hlas ČeskoSlovenska nezáleží na vzhledu ani věku, ale pouze na hlase, zúčastnit se mohou soutěžící starší 16 let a v ročníku 2014 poprvé také pěvecká dua. Televize Nova slibuje, že kromě pěveckých výkonů nabídne divákům také exkluzivní pohled do zákulisí na týmovou práci koučů vybraných z řad významných osobností českého a slovenského showbyznysu.

The Voice of… je původně holandský formát, který se během jednoho roku stal světovým fenoménem. Za jeho vznikem stojí mediální magnát a producent John de Mol. Kromě Česka a Slovenska už hledaly svůj Hlas tři desítky zemí po celé planetě, například v USA diváci sledují již pátou sezónu formátu. První řadu Hlasu ČeskoSlovenska uvedla TV Nova na jaře 2012 a historicky první vítězkou se stala slovenská zpěvačka ukrajinského původu Ivanna Bagová.

V Americe do koučovských křesel usedly takové hvězdy jako Christina Aguilera, Adam Levine z Maroon 5 nebo Cee Lo Green. V Česku roli koučů přijali Pepa Vojtek, Michal David, Dara Rolins a Patrik Vrbovský alias Rytmus. Letos je koučů poprvé pět a jdou to tito: Dara Rolins, Michal David, Josef Vojtek, Marta Jandová a Majk Spirit. Rytmus účast odmítl.

Takto čtenáři hlasovali v době, kdy nebylo známé složení poroty:

Anketa

Koho už si v porotě Hlasu ČeskoSlovenska 2014 nepřejete vidět?
Celkem 1260 hlasujících



Přečtěte si
tomirocker
5. 12. 2013 • 14:18

Daru a Riťmusa už prosím nieeeeeeeeeeeeeeee !!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.