První porotkyní Hlasu ČeskoSlovenska je Marta Jandová, která už si vyzkoušela i SuperStar | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

První porotkyní Hlasu ČeskoSlovenska je Marta Jandová, která už si vyzkoušela i SuperStar

Marta Jandová je první potvrzenou porotkyní Hlasu ČesloSlovenska
Marta Jandová je první potvrzenou porotkyní Hlasu ČesloSlovenska (TV Nova)

Televize Nova odtajnila jméno prvního porotce, který zasedne ve žhavém křesle pěvecké soutěže Hlas ČeskoSlovenska. Marta Jandová (39) už společně s kamarádkou Darou Rolins porotcovala také v SuperStar.

Úkolem Marty bude sestavit tým zpěváků, který pak bude provázet na cestě k vítězství a pohádkové výhře. „Moc se těším na nové a nadějné zpěváky, v Hlasu mají úplně jinou možnost uspět. A taky se těším na roli rádkyně a takové berličky v jejich začátcích. Vždycky jsem si přála, abych měla na soutěžící co nejvíc času, abych jim mohla radit a opravdu je poznat,“ neskrývá nadšení Marta.

Hlas ČeskoSlovenska vstoupí na obrazovky televize Nova už příští rok na jaře a podle zákulisních informací jedná televize také s Darou Rolins, která se svým milým Rytmusem porotcovala už v první řadě. Kamarádky ze SuperStar by se tak mohli před kamerami v přímém přenosu znovu sejít.

Anketa

Těšíte se na Martu Jandovou jako na porotkyni Hlasu?
Celkem 181 hlasujících

Přečtěte si
sarma
10. 4. 2014 • 10:54

Koukám, že Martu všichni znáte na jedničku, když jí dokážete takhle soudit.

mandat
6. 12. 2013 • 21:13

Je to zla a egoisticka zenska.

illis
5. 12. 2013 • 23:03

Také nechápu, místo, aby se věnovala dcerce, kterou měla v pozdním věku, tak pár měsíců po jejím narození už myslí na práci. Tyhle maminky jsou opravdu zvláštní . Až bude stará, tak bude naříkat, jak je jí líto, že pracovala, když byla Maruška malá . Dítě potřebujeme mámu, ale to si Jandová neuvědomuje. Pro ní jsou nejspíše důležité peníze, za to porotcování asi dost dobře platí. Kdyby nebyla Jandová, tak by to neměla tak jednoduché.

anezat
5. 12. 2013 • 21:36

Měla by být ráda, že konečně na prahu čtyřicítky má potomka a vážit si každéchvíle strávené se svou malou dcerou. Nebude to věčně. Jenže ona už se zase musí někde předvádět s velkými výstřihy. Připadá mi pořád jako babochlap,příšerný hlas zdevastovaný dlouholetým kouřením, nevábný vzhled. Všude se cpe, skoro jako ta trapná Bílá nebo Bartošová-Rychtářová.

mandat
5. 12. 2013 • 20:09

Kdo ji tam protlacil ??????????????? Je nemozna zenska.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.