Vážně nemocná Jana Brejchová: Chce své Terezce splnit ještě jedno přání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vážně nemocná Jana Brejchová: Chce své Terezce splnit ještě jedno přání!

Brejchová se chce vrátit do života i před kameru.
Brejchová se chce vrátit do života i před kameru. ( Foto Profimedia.cz, ara)

 Neztrácí naději! Jana Brejchová (73) se po srdečním kolapsu natolik vzchopila, že vůbec nevidí jako beznadějné, aby si ještě jednou stoupla před kameru. „Ráda bych své dceři splnila sen a ještě si s ní zahrála,“ svěřila deníku Aha! herečka, která už 24 dnů pilně rehabilituje tělo i mysl v nemocnici na pražských Malvazinkách.

„Maminka se opravdu snaží. Zrovna dneska jsem jí ale říkala, že musí cvičit ještě víc, protože se rozhodla vyhrát,“ řekla Aha! hereččina dcera Tereza Brodská (45), která svou matku navštěvuje na rehabilitační klinice denně.
Už před několika lety se Brodská zmiňovala, že by ráda, aby matce někdo napsal filmovou roli takříkajíc na tělo.

Také se nechala slyšet, že by si ráda stoupla za kameru, protože jen ona vidí svou matku nejlépe. „Ze všeho nejlepší by ale bylo, kdybychom si obě spolu zahrály..." zasnila se Tereza. A právě tenhle sen se jí teď možná splní!
„Uvidíme, s maminkou je to běh na dlouho trať. Já ale věřím, že úspěšně dojde k cíli. Má vůli – a to je důležité,“ míní Brodská, která si už se svou maminkou zahrála ve snímcích Citlivá místa, Vlastně se nic nestalo a naposled ve filmu Má je pomsta, od jehož natočení už uplynulo dlouhých 18 let.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.