Zpěvačka z "Talentu": Mrtvý kamarád se jí zjevil ve snu. Opili ho a zapnuli plyn... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Zpěvačka z "Talentu": Mrtvý kamarád se jí zjevil ve snu. Opili ho a zapnuli plyn...

Adéla Šimonová v Talentu zaujal nejn zpěvem, ale také smutným příběhem.
Adéla Šimonová v Talentu zaujal nejn zpěvem, ale také smutným příběhem. (Foto Aha! - Mária Rušinová)

Mladá zpěvačka Adéla Šimonová (15), přijela na casting soutěže Česko-Slovensko má talent do Brna se smutným příběhem. Měla vystoupit s kamarádem Zbyňkem, který ale bohužel krátce před tím za záhadných okolností zemřel. Nikdo doteď neví, co se vlastně stalo. A proč se nakonec rozhodla zpívat sama? Mrzí ji, že nepostoupila?

Proč šla do Talentu

Chtěla se přihlásit už před dvěma lety, se sestrou a kamarádem společně. Ale styděli se, tak se nezúčastnili. Teď kamarád Zbyněk, se kterým měla Adéla zpívat, bohužel zemřel, v pouhých 21 letech. „I tak jsem se rozhodla, že tam půjdu sama. Podporovala mě celá rodina. Zpívání je můj sen,“ vysvětluje.

Na casting se prý moc nepřipravovala, až v Brně u bratra na chalupě. Ten ji prý mučil, aby zpívala každý den. Byl jako její učitel. „Nejdřív jsem jela na casting do Ústí a postoupila jsem do Brna. Měsíc jsem ale čekala, až mi zavolají. A jednou zvonil telefon, sestra Denisa ho vzala a začala pištět. Tak už mě bylo jasné, že jsem postoupila. Už jsem ani neměla radost, když se radovala dřív než já,“ směje se Adéla.

Záhadná smrt

Mamince Adély smutnou novinu o Zbyňkově smrti zavolala jeho maminka. Adéle to řekli opatrně, přesto utrpěla šok. „Byla jsem z toho zničená. Vůbec nevíme, jak zemřel. Někdo tvrdí, že to byla vražda, jeho sestra zase říkala, že se asi zabil sám,“ vzpomíná. „Pohádali jsme se, odešel do práce a druhý den jsem se dozvěděla, že Zbyněk umřel. Zabili ho spolupracovníci na stavbě. Opili ho a zapnuli mu plyn,“ vyprávěla tenkrát na castingu s pláčem mladá zpěvačka.

To ještě byla přesvědčena o tom, že ho zabili. „Myslela jsem na to, co bude dál. Zbyněk se mi pak zjevil ve snu a říkal, ať jdu zpívat. Do teď na něj vzpomínám skoro každý den. Všude ho vidím. Byl šikovný zedník a dobře tančil. Byl to hodný kluk,“ dodává. Jeho maminky je jí líto, ztráta syna je to nehorší co může matku potkat.

Zpívá pro Zbyňka

Do ČSMT nakonec šla kvůli svému zemřelému kamarádovi. Ale vlastně i kvůli sobě. Chtěla zpívat už dřív v kapele, tak si říkala, že tohle bude ta správná cesta. Jenže její osud všechny zajímal, začali se vyptávat. Rozklepala se a všechno pokazila. „Jak jsem se rozbrečela a udělalo se mi špatně, Jaro byl celou dobu u mě. Měla jsem strach. Neměla jsem v plánu o něm mluvit. Všichni říkali, jak jsem šikovná, že mám ten hlas na to, aby postoupila,“ vzpomíná. „Ale kdybych si na Zbynďu nevzpomněla a nevyptávali se, tak zazpívám normálně,“ proklíná tu chvíli Adéla.

Splněný sen

Všichni chtěli, aby Adéla zpívala. Ale spousta lidí si myslelo, že na to nemá. „Kamarádi vědí, jak zpívám a ti mi to přejí,“ říká Adéla. Paní učitelka zpěvu byla v Brně s Adélou a držela jí pěsti. Porota ji ale bohužel do dalšího kola nepustila.

Tak co se vlastně stalo?

Adéla ani její rodina pořád nevědí, co se vlastně stalo. Možná se to nikdy ani nedozví, vyšetřování bylo zastaveno. „Byli jsme kamarádi se vším všudy, hráli jsme spolu fotbal, znala jsem ho asi tři roky,“ vysvětluje. Když se viděli poprvé, hned si padli do oka, jakoby se znali léta. Nahrazoval jí bratra.




Přečtěte si
denia
8. 12. 2013 • 18:23

Začínající zpěvačka? Tak proč ta hysterie ? Co kdyby to zabralo,že! Tyto dojímavé příběhy potkávají skoro všechny v pubertálním věku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.