Týraná žena z »Talentu«: Manžel mě chtěl zabít! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Týraná žena z »Talentu«: Manžel mě chtěl zabít!

Zpěv byl pro Ivonu Rakovickou světlým bodem v jejím jinak temném životě.
Zpěv byl pro Ivonu Rakovickou světlým bodem v jejím jinak temném životě.  (reprofoto)

Dlouhé okamžiky hrůzy, kdy stála tváří v tvář ozbrojenému manželovi, do smrti nevymizí z hlavy Ivoně Rakovické (43) od slovenské Trnavy. Přežila jen díky pudu sebezáchovy. Ranám osudu ale čelí dodnes...

Vdávala se v 16 letech. Přestože ji matka od vztahu s Peterem odrazovala, Ivona si nedala říct. Milovala ho. Brzy po svatbě ale začal teror. „Můj muž byl opilý prakticky denně a alkohol stupňoval jeho agresivitu. Tři roky mi trvalo, než jsem našla odvahu od něj odejít.

Když jsem mu oznamovala, že se synem odcházíme, vytáhl na mě dlouhý kuchyňský nůž a křičel, že mě zabije,“ vzpomíná Ivona na nejhorší chvíle svého života. Naštěstí utekla a Peter tehdy za její napadení dostal podmínku. Pár let na to se upil k smrti.
Talent
Ivona přišla do »Talentu« s nadějí, že její životní příběh motivuje další týrané ženy řešit jejich situaci. Zda porotu dojme i její zpěv, uvidíte už zítra večer na Primě!

Přečtěte si
lillyli
9. 11. 2013 • 19:13

Souhlasím! Oči by neměla tak zdůrazňovat. Velmi jí naopak sluší brýle. Účesy a kostýmy ani nekomentuji, to je jedna velká katastrofa. Z fleku by mohla hrát v rodině Adamsových.

pelagie
9. 11. 2013 • 14:43

Žádný svěží styl, jednom přitroublé příčesky, paruky a podobně , snad už ani nemá svoje vlasy .. a to líčení ? bída , nechápu proč si stále zdůrazňuje oči, stačí samo o sobě, že je má vyvalené, její róby taky nestojí za nic , je jako z jiného světa , nebo z nějakých fantastických filmů

inocenta
9. 11. 2013 • 13:38

šikana má různé formy, nejen přímou fyzickou agresi... a my jsme nezralý právnís tát, chybí často imorálka samotného arbitra, prostě ženy to mají stále těžké a některému agresorovi se vychází dost vstříct.Demoralizuje to i celou rodinu, jaký mohou mít potom náhled na morálku a právo jejich děti,že? je třeba upravovat zákony, tam to začíná.....

sugarbitter
9. 11. 2013 • 13:25

Jak je to jenom možné? Lucie má špatně nalíčené oči. Prostě nějaký člvoěk, který ji navrhuje image a maskér tomu nerozumí. Člověk se mění věkem, a nemusíme říkat, že stárne ale mění výraz a je třeba se tomu podřizovat v líčení,česání i oblečení. Lucie ty potřebuješ změnu a bude zase dobře!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.