VyPalcovaný Thomas civěl na svou starou jak zjara. A Zdenička? Silikonová nána! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

VyPalcovaný Thomas civěl na svou starou jak zjara. A Zdenička? Silikonová nána!

Sabina i Zdeňka se do labillního buldočka pustily jak harpyje.
Sabina i Zdeňka se do labillního buldočka pustily jak harpyje. (Foto: TV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Neoblíbený buldoček Thomas pokračuje ve šlépějích podobně vnímané zlatokopky Evy. Opět byl vypalcován, opět jde do Duelu. Z namachrovaného buldočka se rázem stal pašík na porážku. Aby toho nebylo málo, připravili pro něj ve Vile překvapení, ze kterého exekučního odborníka málem klepla pepka. Naservírovali mu totiž návštěvu Zdeničky se Sabinou...

Atraktivní snědá dívka, kterou svalovec vyměnil po tříletém vztahu za pár žhavých chvilek se silikonovou výplní Zdenčiných prsou, nepůsobila vůbec tak nesympaticky, jako její expřítel. Ale mládí a naivita z ní čiší na sto honů. Nejprve se obě rivalky tvářily korektně, a skoro jako kamarádky. Zdenička se však svým vystupováním brzy prozradila. „Silikonová nána! Kam si dal oči Tomáši?," vybuchla mladá dívka, jakmile Zdeňka na chvíli vyklidila pole.

Z celé situace byla nejvíc na větvi počůraná Nikol, která si málem znovu upustila do kalhotek, hned jak Zdeňku zmerčila. Emocionálně nevyrovnaný buldoček jen stále dokola mumlal: "To je pecka," což prokládal ještě nejakými vulgarismy. Totální mimoň. Mezitím ale situace mezi děvčaty zhoustla a Sabina se do Zdeňky začala navážet. "Nevěřím tomu, že vy dva spolu zůstanete. Vždyť ty jsi úplně jiná, myslíš jenom na sebe," vpálila jí bez okolků.

A Thomas si také vyslechl své. "Proč jsi mi říkal ve Zpovědnici, že mě miluješ, myslíš, že to bylo upřímný? Nebylo to upřímný!," pálila dál ostrými Sabina. Vrchol celé trapárny byla scénka bývalých partnerů v koupelně. Thomas nejdřív fňukal, že je ve Vile strašně opuštěný. "Vždyť já vím, že to mezi námi neklapalo, ale třeba by to i klapalo," komentovala situaci ve vztahu Sabina a pokračovala: "Vždyť jsme plánovali miminko. " Na to labilní buldoček zareagoval naprosto překvapivě: "Třeba ještě bude," nad tím však Sabina jen kroutila hlavou.



Přečtěte si
jity
10. 10. 2013 • 09:41

Oproti Zdeničce se zdála tato čistostná a o něco přece jen chytřejší. Zdenička má v hlavně zřejmě nasr....

wyatte
9. 10. 2013 • 19:01

tak zrovna tahle "kofola" je určitě čistotnější než silikonová blbka Zdena, která dneska prohlásila, že nemá plavky a klidně se celej tejden nebude sprchovat....fuj..

zlobit
9. 10. 2013 • 14:05

Mně přišla lepší než silikonka.

guliver
9. 10. 2013 • 11:42

cigoska ve vile? tak vsichni bacha na cennosti a na filcky...a koupat se jinde at nechytnou plisen...boze tahat tam kofolu smradlavou to je hnus...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.