"Hrobník" Vilhelmová: Pochovala kapelu, manželství i přátelství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

"Hrobník" Vilhelmová: Pochovala kapelu, manželství i přátelství!

Tatiana Vilhelmová
Tatiana Vilhelmová (Foto Aha! – Pavel Machan, Martin Hurda, Martin Hykl, ČTK, ara)

Velkolepý koncert v listopadu a pak šlus! Takhle se po čtyřech letech rozpadá kapela Nightwork. A důvod? Ženská! Dlouhé štace, bujaré koncerty a houfy fanynek zřejmě nejsou po chuti partnerce Vojty Dyka (28) Tatianě Vilhelmové (35). A tak řekla dost a skupinu pohřbila.

Historie se opakuje! Podobně jako před 43 lety rozbila britskou kapelu Beatles v době největší slávy manželka Johna Lennona (†40) Yoko Ono (80), za rozpadem českých Nightwork stojí životní partnerka frontmana kapely a maminka Dykova syna Lojzíka (5 měsíců).


Sám Vojta se na toto téma odmítá bavit, jeho spoluhráči ale mlčet nechtějí. „Každá kapela má svou Yoko Ono, jednu máme i my. Ovlivňuje to do velký míry kapelu. Každou skupinu rozloží ženský,“ pustil si pusu na špacír František Soukup na Frekvenci 1 a jedním dechem potvrdil, že Dyk má teď jiné zájmy. „V našem rozpadu hrají roli naše vztahy. Ale je to také tím, že už nemáme moc kam jít dál, tak se radši rychle rozpadneme,“ prozradil Soukup důvody, pro které se rozhodli ukončit společné hraní.
Stále ale neztrací naději, že se kapela dá za pár let zase dohromady. „Třeba si za rok za dva tu a tam ještě zahrajeme,“ doufá syn Ondřeje Soukupa (62) a Gabriely Osvaldové (60).

Co všechno zničila
Konec úspěšné kapely není to jediné, co má Vilhelmová na svědomí. Před dvěma lety podobně pošlapala své letité přátelství s herečkou Aňou Geislerovou (37) jen proto, že jí jako vdané ženě vytýkala vztah s mladým kolouškem Dykem. Kvůli mladšímu milecni Vojtovi si Táňa rozbila i své manželství s Pavlem Čechákem (35), s nímž má dva syny Františka (7) a Cyrila (4).



Autor:  kot

Přečtěte si
prroud
10. 10. 2013 • 21:45

Kdyz chces poznat cloveka: podivej se mu do oci! To plati o kazdym,treba i o "Dasence",pak se dozvis pohnutky ktery ho vedou k tomu ci onomu.V ocich se zraci laska,ego i nenazranost,jen se umet divat.......

lillyli
10. 10. 2013 • 16:18

Tak to koukám Já si ji představovala opravdu jinak.

riseblaznu
10. 10. 2013 • 14:19

Tak to Dyk nezvládl. měl si všechno oťukat předem a vzít si takovou tu studenější a nežárlivou. Jmenovat nebudu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.