Linda Rybová (37): Mám velký nos, velké oči i velkou pusu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Linda Rybová (37): Mám velký nos, velké oči i velkou pusu

Linda Rybová
Linda Rybová (Foto Aha! – Petr Novotný)

Čím více herečka a trojnásobná matka Linda Rybová stárne, tím méně se prý stará o svůj vzhled. Doma nosí vytahané oblečení, nelíčí se a ráda sleduje starší ženy, kterým stárnutí poznamenalo tvář.

„Mám velký nos, velké oči i velkou pusu a k tomu vysoké čelo i hlavu,“ říká Rybová sebekriticky pro časopis Glanc. S přibývajícím věkem rezignuje na každodenní zkrášlování. „Nemusím třeba stát hodinu a půl před zrcadlem než odejdu z domova. Prostě odejdu hned. Už se tolik neřeším a je to uvolňující. Holky prostě stárnou.“

Jako stárnoucí herečce Lindě Rybové vadí kult mládí, vyretušované fotky a potlačování nedokonalostí. Naopak začíná hledat krásu u starších žen a přirozených žen. „Osobně mám raději nenalíčené ženy, přirozenosti jim podle mě sluší. Také mám ráda vrásky, kruhy pod očima, průsvitnou kůži… Poznám podle nich, co se v lidech děje, co jsou zač, co prožili,“ vysvětluje. „Když je někomu dvacet, je krásný a nemusí pro to dělat vůbec nic, ovšem na starších ženách mě právě baví, že je na nich vidět jejich život a osobnost jako taková. Je to až dojemné…“ Sama proměny svého obličeje bedlivě sleduje a hodnotí. „Tuhle jsem se rozčilovala, že mi vadí, když už mám vrásky, jak to, že mám i pupínky? Ne všechny moje vrásky jsou mi sympatické. O některých nevím, kde se vzaly, o jiných vím, že je mám třeba z toho, že jsem mračící se neurotik,“ hodnotí herečka.



Autor:  mpa

Přečtěte si
bernadette
7. 10. 2013 • 13:22

Ta postava v Cestách domů je opravdu až přehnaně nepříjemná, což je jeden z důvodů proč jsem na to přestala koukat. Ale Linda Rybová (ať chcete nebo ne) je výborná herečka, proto jí ta mrcha tak dobře jde. Je krásná, fotogenická, prostě hvězda. Ta historie s Prachařem, kterou jí vyčítáte, byla ve skutečnosti taky trochu jinak. Zeptejte se jeho maminky. Ta špatná byla Batulková, ale uměla hezky brečet, tak jí to všichni věřili. Jen se na ni podívejte, je to od pohledu tvrdá a zlá ženská, jen prostě nehraje ty mrchy.

zylom
1. 10. 2013 • 23:45

Nadherny hlas?? Staci se ji podivat do oci. Oko, do duse okno, tomu myslim rikaly nase babicky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.