Vyretušovaná Bílá: Je z ní vyžehlená Dolly Buster! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vyretušovaná Bílá: Je z ní vyžehlená Dolly Buster!

Bílá nemá na snímku žádnou vrásku, zato má zvětšená prsa.
Bílá nemá na snímku žádnou vrásku, zato má zvětšená prsa. (Foto Enisey Abramov (pro Mercury‘s exclusive magazíne), Profimedia.cz)

Tohle je vážně moc! Lucie Bílá (47) vypadá na nových fotkách jako vosková figurína. Má vyretušované všechny vrásky na obličeji, zásah grafika je vidět i na rukou a také na zpěvaččiných ňadrech.

Tak velká prsa totiž Bílá rozhodně nemá! „Jsou to nové umělecké snímky, které nafotil Enisey Abramov. Pracovali jsme na nich v Praze i v zahraničí,“ prozradila deníku Aha! Bílá. Proč se ale fotograf na Lucii tolik vyřádil? „Je to přehnané, všechno má pryč. Na obličeji, na rukou…,“ okomentoval práci kolegy profesionální fotograf Jan Tůma. „To retušování musí být citlivé, nesmí se to přehánět. Vrásky by se měly jen lehce potlačit,“ dodal.



Autor:  lbp

Přečtěte si
joynkaa
19. 1. 2014 • 21:38

FUJ!

animka
20. 10. 2013 • 17:18

Příšerná. Čarodějnice. Na co si hraje???

nohableshazlo
3. 10. 2013 • 21:08

Vůbec bych v tomto případě nevinila Lucii, bylo to foceno zřejmě zahraničním fotografem, kde jsou tyto retuše na denním pořádku, na toto nejsme v ČR a vůbec u Lucky zvyklé. Vrásky jí náhodou sluší. Ale tohle byla chyba fotografa a toho kdo ty fotky upravoval. Kdyby nikdo nevěděl jak Lucie opravdu vypadá, mohla bych říct dobrá práce, ale tím, že ji znám, tak je to fakt hrozný.

sugarbitter
28. 9. 2013 • 11:03

Když má prázdná hlavička peníze a není příliš hezká, tak zpravidla hranice překročí a nechápe,že se ztrapňuje. Kouzlo osobnosti je ve výrazu tváře a zralý věk toto umocní. I vrásky můžou být totiž krásné, když je ve tváři jakási oduševnělost. Ale kde by ji některé dámy vzaly? Jmenovat je zbytečné. To se týká také všech chirurgických zákroků. Dobrá jereččka hraje všechny role, a u zpěvačky není fyzická krása podstatná. Ján jim říkám "růže ze střelnice", jedna jako druhá. Jsou um zbytečně zvětšit rty, půvab totiž měla.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.