Lucka Bílá chce od Pohlreicha naplácat na prdelku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Lucka Bílá chce od Pohlreicha naplácat na prdelku!

Lucii drsný kuchař imponuje a představuje si jeho vařečku na svém pozadí.
Lucii drsný kuchař imponuje a představuje si jeho vařečku na svém pozadí. (Foto: Enisey Abramov (pro Mercury‘s exclusive magazíne), Profimedia.cz, FTV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Dnešní pokračování reality show Česko vaří s Pohlreichem živě slibuje vskutku vypečenou zábavu. V prvním případě pomocí telemostu změří své kuchařské síly šílený VyVolený Vladko Dobrovodský a Mistr Pohlreich. V druhém případě se šéfovi pod vařečku dostane afektovaná pěnice Lucie Bílá.

Jede po drsných chlapech

Lucka Bílá je Pohlreichova bezmezná fanynka, takže jak jí známe, bude mít z show druhé Vánoce. Je fajn, že se umí pro vše tak nadchnout. Navíc se zdá, že Slavíky obložená divoška pomýšlí i na jiné radovánky, než ty kulinářské. Prostě na kruťase Zdeňka letí, rázného chlapa by chtěla i pro sebe!


Zadeček by nastavila

"Nemám ráda bábovky ani ty lidské. A jestli někdo mezi ně nepatří a jestli si někdo opravdu zaslouží respekt, tak je to právě Zdeněk Pohlreich. Ví, co chce, co dělá , ví kam patří a ví o čem mluví. Těším se na setkání s ním. Od něj se klidně nechám plácnout vařečkou, když mi vaření nepůjde," říká dvojsmyslně Zlatá slavice s úsměvem.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.