Pohlreicha odvezli do nemocnice: Že by prasklé žaludeční vředy? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pohlreicha odvezli do nemocnice: Že by prasklé žaludeční vředy?

Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich (Aha)

Kuchařský mág a zarputilý nepřítel lidového vaření Jiřího Babici Zdeněk Pohlreich (56) skončil v nemocnici. Nepříjemné zdravotní problémy si přivodil u plotny, kde také náhle začal křičet: „Bolí to jako prase!“

Byť skončil v nemocnici kvůli vaření, o žaludeční vředy prý nešlo. Pohlreich měl totiž prasklý meniskus a s ním se prý snažil vydržet několik hodin za sporákem. Jenže bolest to měla byla tak veliká, že musel být převezený do nemocnice. Stalo se tak při zkouškách show Česko vaří s Pohlreichem, které má běžet v sobotu na Primě. Teď se nicméně mluví o tom, zda bude možné přímý přenos realizovat!

Zdeněk Pohlreich si leduje bolavé koleno.

„Včera jsem hrál tenis a křuplo mi v koleni, myslel jsem, že to nebude tak zlé. Chtěl jsem zvládnout první zkoušku, která se koná prvně v úplně nové dekoraci. Věděl jsem, že je toto testování klíčové a nemohl jsem nechat štáb ve štychu,“ svěřil se Pohlreich, zatímco si bez ustání ledoval koleno.

Doufejme tedy, že se držitel pomyslného řádu zlaté vařečky dá brzy dohromady a Češi budou moci ve svých rendlících vytvářet umělecká díla hodná pětihvězdičkových hotelů. Nebo jde jen o trochu cynický trik televize jak k obrazovkám přilákat více diváků?

Přečtěte si
illis
20. 10. 2013 • 19:47

To jsou věci, to mu asi ten ze shora moc nepomáhá . Možná je to za to jeho hrubounské chování . Klidně ať se odstěhuje do ciziny, chybět mi tady nebude, u nás jsou jiné kapacity v jeho oboru. Měl by začít plést a háčkovat, u toho mu podobné problémy nehrozí .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.