"Profík" Vladko jde ve VyVolených tvrdě za vítězstvím: Rozdělil si protihráče do kategorií! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

"Profík" Vladko jde ve VyVolených tvrdě za vítězstvím: Rozdělil si protihráče do kategorií!

Vladko a jeho rozdělení (ne)přátel.
Vladko a jeho rozdělení (ne)přátel. (TV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Nemá to jednoduché! Když šel Vladko (35) znovu do VyVolených, věděl, že to bude boj. Netušil ale, že to bude taky totální psycho, protože se proti němu spikne půlka obyvatel vily.

Polovině osazenstva v čele s alfa samcem Thomasem, který ovlivňuje bezdomovkyni Zdeňku a satanistu Martina, Vladko nesedl od prvního okamžiku po svém příchodu do vily. Trio schválně vytváří třecí plochy, aby Vladka vytočilo k nepříčetnosti.

Naštěstí má kudrnatý tanečník spojence v podobě krotitelky Lucie a podnikatelky Romany, které s ním rády vymýšlejí srandičky, aby se ve vile totálně nezbláznil. Fotbalista Mirek se zatím neprojevil a je neutrální jako kráska Nikol.
Atmosféra a vztahy ve vile se ale mění každým dnem, takže z Vladkových spojenců se mohou stát protivníci a naopak.

Co řekl Vladko o svých spolubydlících? Podívejte se do galerie!



Přečtěte si
klementina356
31. 8. 2013 • 18:59

Nechci nic říkat, ale máte to na tom obrázku úplně špatně ;) nejenže jste vyměnili jména Lucie a Romany, navíc jste pravděpodobně zaměnili identity, s Niky Vladko má neutrální vztah a nejvíce se baví právě s Lucií, sám jí několikrát řekl, že ji má nejradši. Než budete psát články, nejdříve zjistěte informace.

mnpv
31. 8. 2013 • 11:24

Myslíš některého z těch holých hlav? Asi ne, neboj, jsou tupí. Včera nebyli schopni si zapamatovat tři slova ve španělštině. Jsou to bezmozci. Nejlepší je Vladko, možná mu včera přišla těžká konkurence, myslím intelektem a to ta inženýrka. Uvidíme. Jinak zbytek chlapů tupci a chytrou a nebo aspoň zajímavou babu tam taky není vidět.

reiner
31. 8. 2013 • 10:42

Ten chlap je čím dál odpornější. Hodit na něj sítˇ a svěrací kazajku. Teatrálně vykřikuje že chce pryč a zatím se tam drží jako klíště, protože mu došly prachy a vařit se mu nechce. Atˇ odjede za tím starým milencem a hlavně se nevrací.

mirkazam
31. 8. 2013 • 09:39

Přesně tak, úvahy, že by mohl tento hysterický magor vyhrát,jsou směšné. Chová se jako primadona,a je si nějak moc jistý sám sebou...

mnpv
31. 8. 2013 • 09:29

Nevím, kterého myslíš, je jich plná vila.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.