Petra Faltýnová nezklamala ani na přehlídce prádla: Zase jí vykukovala bradavka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Petra Faltýnová nezklamala ani na přehlídce prádla: Zase jí vykukovala bradavka!

Petra si s výběrem podprsenky těžkou hlavu nedělala.
Petra si s výběrem podprsenky těžkou hlavu nedělala. (Foto Aha! – Mária Rušinová, herminapress.cz, ara)

Nedá si pokoj! Modelka Petra Faltýnová (35) nevynechá jedinou příležitost k provokaci. Tu poslední chytla za pačesy na přehlídce spodního prádla Top Secret a všem dala jasně najevo, že podprsenky, ať by byly sebekrásnější, jsou pro ni naprosto zbytečným hadříkem.

Zatímco Leoš Mareš (37) podprsenkovou show moderoval a přehlídku dokonalých tělíček v úsporném prádélku si jaksepatří užíval, jeho přítelkyně Petra Faltýnová mu nezůstala nic dlužná.

Do převážně mužského publika usedla v průhledných šatech, které ovšem jako na potvoru nedovolují podprsenku. Pokud chtěla překvapit, nepovedlo se. Modelčiny bradavky už dobře známe, stejně jako tajemství jejích kalhotek, které už jí – také jistě omylem – nejednou vykoukly zpod šatů.

Každou chvíli pod kudlou.
Důvodem, proč se Petra při každé vhodné i méně vhodné situaci chlubí svými několikrát předělávanými silikony, je návratnost investice. Do svého dekoltu už totiž nastrkala minimálně sto tisíc korun! První plastiku modelka podstoupila už ve svých osmnácti letech. Ze svých malých prsou prý měla komplex a ani teď, po čtyřech rekonstrukcích, není spokojená. „Chtěla bych větší a větší,“ přiznala nedávno.

Další odhalené fotky modelky najdete v galerii.




Přečtěte si
britva
29. 8. 2013 • 09:21

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.