Kerndlová se tajně vdala v Las Vegas: Táta Laďa svatbu sledoval na internetu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Kerndlová se tajně vdala v Las Vegas: Táta Laďa svatbu sledoval na internetu!

S Reném se zasnoubili v Paříži.
S Reném se zasnoubili v Paříži. (Foto Facebook, YouTube, ara)

To bylo řeší o velkolepé svatbě plné luxusu, před níž padne na kolena celé Česko. Zpěvačka Tereza Kerndlová se nakonec provdala v americkém městě hříchu Las Vegas, kde vám veselku vystrojí na počkání a za pár minut je vše odbyto.

Tereza Kerndlová se nakonec podle serveru Prásk.tv rozhodla pro skromnější variantu a snoubence Reného Mayera si vzala v Las Vegas, kde svatby patří vedle hazardních her k oblíbeným atrakcím.

Vše se odehrálo v rychlém režimu a vedle Terezy a Reného s obřadu účastnili jen dva hosté. Laďa Kerndl s manželkou se však museli spokojit se sledováním osudového okamžiku své dcerunky v přímém přenosu na internetu. Navíc si kvůli časovému posunu museli přivstat, protože svatba se odehrála v půl sedmé našeho času.

Laďa Kerndl ovšem nemusí mít obavy, že by svatba proběhla zcela bez jeho účasti. Po návrtu novomanželů do Česka se chystá moravské hostina, kde si vše bohatě vynahradí.



Přečtěte si
mnpv
9. 8. 2013 • 14:18

Ty jsi asi nemocná. Každou blbost musíš komentovat 2x. Jednou v Blesku a podruhé v Aha. Kdybys šla místo toho vysedávání dělat něco užitečného.

dzambulka
9. 8. 2013 • 12:41

Tohle není žádná svatba, teprve já chystám megasvatbu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.