Tereza Kerndlová: Po svatbě se začala prodávat? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tereza Kerndlová: Po svatbě se začala prodávat?

»Doláče« v podprsence i za kraťáskami, vdaná ne-vdaná, Tereza si Ameriku užívá!
»Doláče« v podprsence i za kraťáskami, vdaná ne-vdaná, Tereza si Ameriku užívá! (Foto – Facebook Terezy Kerndlové)

Americký sen se zpěvačce Tereze Kerndlové (26) zalíbil. Po svatbě v Las Vegas odjela s manželem a přáteli prozkoumat nevadskou poušť. Ve čtyřicetistupňových vedrech dováděla čerstvě vdaná paní jako svobodná teenagerka.

Skotačením v kratičkých šortkách a černé podprsence na vraku auta to všechno začalo. Za pár okamžiků už se Tereze za šortkami pohupovaly dolary. Prodává se snad? Spíš to vypadá, že si jí manžel René (42) pořádně cení! Jejich dovolená, při které se vzali, se jim krátí a na statku u Kerndlových už se chystá moravská posvatební veselice.



Přečtěte si
janouch62
19. 8. 2013 • 19:08

Pipina bude fotit pro LEO.Zjistila že se zpěvem neuživí

barbatus
18. 8. 2013 • 06:57

Mladé paní už nestačí nechat se fotit ve spodním prádle, teď už potřebuje světu ukazovat peníze zastrkané pod podprsenku... Marně uvažuju, za co jiného by chtěla být tím pádem považována než za prostitutku. Hm, a to je prý zpěvačka... Uvažuju, co bude další stupeň. Focení bez podprsenky? Kam jí ty peníze budou cpát potom? A tatíkovi nevadí, že ze sebe jeho rztomilé poupátko dělá husičku pasenou svým dlouholetým milencem, dnes už tedy manželem?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.