Tajemná Dagmar Havlová: Proč odmítá jezdit na Hrádeček? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tajemná Dagmar Havlová: Proč odmítá jezdit na Hrádeček?

Hrádeček zeje prázdnotou
Hrádeček zeje prázdnotou (koláž Ahaonline.cz)

Dagmar Havlová (60) už se přes smrt svého manžela Václava (†75) přenesla. Pokud ovšem přijde řeč na chalupu na Hrádečku, kde strávili spoustu společných chvil, nepříjemná minulost ji dostihne.

Díky natáčení seriálu Sanitka 2 přišla Dagmar v těžkém období na jiné myšlenky a ztrátu manžela překonala prací. „Prožívala jsem velmi nešťastné chvíle a život nebyl lehký. Byla jsem ráda, že jsem se mohla soustředit na něco jiného, a pustila jsem se do natáčení naplno,“ řekla Havlová v magazínu Sedmička.

Přestože ztvárnila roli v seriálu z lékařského prostředí, během natáčení prý celý štáb zažil spoustu legrace. Dagmar se tak alespoň na chvíli zbavila vzpomínek na chvíle strávené s Václavem v nemocnicích.

Jedním z míst, kterým se manželka zesnulého exprezidenta vyhýbá, je chalupa na Hrádečku, kterou Havel miloval. „Nejezdím tam. Byla jsem tam jen párkrát a bez Václava to není ono, ale nechci se o tom bavit,“ reagovala podrážděně Dagmar.



Autor:  cam

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.