VIDEO: Bartošová zajíkavě obvinila Macuru z krádeže! Žádá pro něj kriminál! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

VIDEO: Bartošová zajíkavě obvinila Macuru z krádeže! Žádá pro něj kriminál!

Iveta prý požádala Rychtáře, aby na Macuru podal trestní oznámení.
Iveta prý požádala Rychtáře, aby na Macuru podal trestní oznámení. (Aha! - Marek Pátek, Karel Kopáč, koláž Ahaonline.cz)

Našel viníka! Josef Rychtář (55) má jasno v tom, kdo může za to, že jeho Džambulka nemá klíče od domu a i ani srdíčko z bílého zlata. Za vším podle něho stojí Zdeněk Macura (39) a proto na něho podal trestní oznámení.

To, že Iveta Bartošová (47) byla mimo, když opouštěla svůj dům Uhříněvsi, Rychtář neřeší. Ale namíchlo ho, že Macura má u sebe klíče od zpěvačky, které by jinak kvůli pomatení Ivety skončily bůhvíkde. „Podal jsem na pana Macuru trestní oznámení. Podle slov Ivety jí odmítá vrátit šperk v hodnotě asi 10.600 korun a svazek klíčů od jejího rodinného domu v Uhříněvsi,“ vysvětlil Rychtář.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
franckajagrova
20. 7. 2013 • 00:17

ten šperk od něj stál 10 KČ !

riita
19. 7. 2013 • 13:08

Slepice dementni,Macura se staral,zavolal doktory,jel s ni do nemocnice,postaral se o pořádně vyšetření,což Rychtář neudělal,ten umí jen podávat trestní oznámení a rejzovat z Ivety peníze. Macura se snažil Ivetu léčit ,ale nezvládl její abstakove záchvaty proto ji rozumné svěřil rodině Martuci. Kdyby se do toho nemichal Rychtář,byla by už možná na léčení. Určite by se postarali,aby ne spáchala sebevraždu.Celodenní dozor,přip. Izolace a svěrací kazajka,to by potřebovala a ne rádoby laskavou peci Rychtáře.

6010
19. 7. 2013 • 10:21

Ach Bože, je mi jí upřímně líto.Je to lidská troska.Zřejmě jí ten alkohol a prášky postihl mozek.Ta již před sebou nemá budoucnost.To to Rychtář nevidí? Co od budoucnosti s ní očekává?Proč se nesnaží ji zachránit a okamžitě jí nedá někam do sanatoria?Je to trestuhodné.

egyptanka
19. 7. 2013 • 00:13

Ta nemá co požadovat. Pouze léčení pro sebe samu. Rychtář jí dělá medvědí službu. Škoda mluvit.

petram.
18. 7. 2013 • 22:47

Iveta je teď už skutečně nemocná , zničená alkoholem i léky, ale snad i na pokraji života, dy´t to její tělo nemusí zvládnout, pokud se s ní rychle něco neudělá, nedá se do péče odborníků - lékařů. Proč i deník Aha ,když to zveřejní se nezapojí ? Proč všichni vydělávají na zničené chudince ? Rychtář je hodně zlý člověk, jen na ní vydělává, dělá rozhovory i s Ivetou, která ani neví co říká, nechá jí točit i do televize ... A co Ivetin syn ? Jak mu asi musí být, když tak vidí svoji matku ? Novináři z toho rýžují, ale stojí to za to ? Co když se jí něco stane ? To budete taky zveřejňovat a vydělávat na tom ? Všichni to vidí jak je na tom a nikdo nepomůže ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.