Videovýslech Rychtáře a Bartošové: Proč ji Pepa dál nalévá vínem a proč (ne)bude léčení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Videovýslech Rychtáře a Bartošové: Proč ji Pepa dál nalévá vínem a proč (ne)bude léčení!

Iveta Bartošová je v kritickém stavu, chystá svatbu s Rychtářrm
Iveta Bartošová je v kritickém stavu, chystá svatbu s Rychtářrm (Ringier Axel Springer Marek Pátek Pavel Machan)

Jak to bylo s červeným vínem, které krátce po „vysvobození“ začal Josef Rychtář (55) nalévat do Ivety Bartošové (47)? Proč ji i během návratu do České republiky nutil dál pít i v autě? A co všechno Iveta vlastně měla v Itálii přimíchané v pití? Podívejte se na video!

Zatímco Iveta Bartošová už žije ve svém světě a při rozhovoru mluví většinou z cesty a skáče podivnými poznámkami ostatním do řeči, Josef Rychtář má myšlenky v hlavě dobře srovnané. Odpovídá na otázky spisovnou češtinou a pro jistotu několikrát opakuje fakta, která chce, aby si diváci televize nebo čtenáři noviny dobře zapamatovali.

Video se připravuje ...

Rychtář se tedy jal vysvětlovat, proč vlastně poté, co Ivetu v Itálii převzal, jí znovu naléval vínem. Tvrdí, že mu to doporučil lékař. Iveta prý v sobě měla silnou dávku alkoholu (Iveta v tu chvíli vykřikuje, že měla také drogy) a italští lékaři mu doporučili, aby zůstali ještě den v Itálii, a pak ji i po cestě dopřával alkohol, protože jinak by mohla mít abstinenční příznaky. Víno pak prý zředil s vodou a vinný střik Iveta po cestě pila.

Iveta pak začala nesrozumitelně mluvit o tom, že v Itálii jí do pití určitě dávali něco, ale neví co. Zpěvačce, které je stále špatně rozumět, která mu problém s udržením pozornosti a často si odporuje, je prý nicméně v této době docela dobře. A podle Rychtáře záleží jen na ní, zda se půjde léčit. Iveta to nicméně v rozhovoru odmítá, tvrdí, že jí stačí docházet ambulantně. Po shlédnutí smutného videa s ní určitě souhlasit nebudete. Podle našeho názoru může Arturovi zachránit mámu jedině intenzivní několikaměsíční odborný dohled…

Přečtěte si
mudlinek
23. 7. 2013 • 07:06

Nechápu všechny,ale oravdu,co odsuzují tři muže,kteří se kolem ní točí:Větou,kterou pronesla mě odrovnala.Ona si chudinka nepamatovala,že byla v Itálli?Nechá se unést do míst,která znala,náhoda?Proč chce každý unášet jednu prochcanou a vychcanou zpěvandu?Je to už vyzobana slunečnice a oni se budou ještě ztrapňovat ve VIP?Ta by šla a šla,až by byla u Nešpora natotata.Pár měsíců a vyjde vev člověk nový veselya vyrovnaný.Jen tu chátru bude muset nechat nekde dole.

slavka3
20. 7. 2013 • 10:01

docela dobře nechápu, proč jí rodina nepomůže a nechají ji ve spárech toho hajzla až do úplného zničení

kocickamv1973
19. 7. 2013 • 14:29

S nikým nebyla na dně jako s vychcaným Rychtářem.!!

kocickamv1973
19. 7. 2013 • 14:27

Rychtář je *** odporná a ničí jí systematicky.Kdyby jí měl rád a nešlo jí o její majetek,tak jíncpe,prášky,drogy,chlast,protože na chlastu jen není,sama to přiznala a udělá vše proto,aby jí dotáhl do léčebny bez možnosti reverzu.Ona je úplně mimo

johanka
19. 7. 2013 • 09:49

Na mě ten "zachránce" Rychtář působí jako člověk, který má na svědomí všechno, co se s Bartošovou děje. Je to ten, kdo řídí její život, kdo tu holku naprosto zničí - to je můj názor - RYCHTÁŘ NENÍ NORMÁLNÍ A BARTOŠOVOU MÁ NA SVĚDOMÍ

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.