VyVolení budou fičák: Vilu má od hříchů očistit Macura! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

VyVolení budou fičák: Vilu má od hříchů očistit Macura!

Tereza Pergnerová se nejspíš setká se Zdeňkem Macurou
Tereza Pergnerová se nejspíš setká se Zdeňkem Macurou (koláž Ahaonline.cz)

Přípravy na reality show VyVolení vrcholí a zdá se, že její čtvrtá řada bude plná kontroverzních osobností. Prima do vily láká i spasitele Zdeňka Macuru!

Zdeněk se stal díky dramatickému výletu s Džambulkou do Itálie ostře sledovanou celebritou a jeho popularitu by teď ráda využila i televize Prima, která jej láká do VyVolených. Inženýr, který zasvětil život boji proti zlu, je pro šmíráckou show skvělou volbou. Macura má díky poměru s Bartošovou s kamerami bohaté zkušenosti a jeho soukromí je plné záhad, po nichž diváci prahnou.

„Produkce by Macuru do VyVolených ráda dostala. Jeho jméno figuruje na seznamu potenciálních soutěžících,“ prozradil Ahaonline.cz zdroj z televizního zákulisí.

Tereza Pergenrová a Agáta Hanychová, které budou VyVolené moderovat, se tak mají na co těšit. Zdeněk Macura zajisté prozradí další pikantnosti ze života kdysi slavné zpěvačky a nemuselo by to zůstat jen u »čucíků«. Ve vile by byl navíc v bezpečí před agresorem Rychtářem a případná výhra by mu také přišla vhod. Provoz náboženské sekty totiž stojí nemalé nějaké peníze…

Účasti Zdeňka Macury ve Vyvolených, zdá se, nic nebrání. S Primou má totiž podezřele dobré vazby. Stačí připomenout televizní záběry, na nichž odvádí z Uhříněvsi pomočenou a opilou Bartošovou

 



Přečtěte si
vuhp
19. 7. 2013 • 15:49

Jsem si říkala, že na Vyvolené se dívat nebudu, ale když tam bude pan Macura, tak se mrknu, no akdyby tam byli i Štiky tak to bych se dívala určitě.

marie60
19. 7. 2013 • 13:14

No,tak to budou VYVOLENÍ za všechny prachy. Jestli tam bude i některá ze ŠTIK, tak tě pic !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.