Chalupy slavných: Za 30 let vytvořil Josef Dvořák z ruiny ráj! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Chalupy slavných: Za 30 let vytvořil Josef Dvořák z ruiny ráj!

Josef Dvořák se má skutečně čím chlubit.
Josef Dvořák se má skutečně čím chlubit. (Foto Aha! - Martin Pekárek, Daniel Černovský, Martin Přibyl, Alexandr Malachovský, Marek Pátek, ara)

Také vás zajímá jak vypadají chalupy českých celebrit, které jsou pro normální občany nedostupné? Jsou to paláce nebo obyčejné chatky? Kdo si žije v přepychu a kdo naopak skromně? Navštívili jsme je a dokonce u některých nahlédli i dovnitř! Takže, račte dál…

Josef Dvořák: Chata v Českém ráji

Přestože objekt z let 1860 až 1870, původně pila, byl v dezolátním stavu, herec se od koupě odradit nenechal. Rozhodla jeho poloha v klínu skal Českého ráje. Stojí při nádherné lesní cestě vedoucí až pod Hrad Kost.

Přímo pozemkem, který k chalupě patří probublává potůček. Přes cestu zase najdete lesní rybníček. Zkrátka jedna velká romantika. Během třiceti let úsilovné práce a budování se herci podařilo ze starého objektu vytvořit útulnou chaloupku. Tráví na ni čas, kdykoliv jen může. .

 



Autor:  ben,dan

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.