Libor Bouček bude novou hvězdou Frekvence 1! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Libor Bouček bude novou hvězdou Frekvence 1!

 (Frekvence 1)

Hned po prázdninách chystají nejposlouchanější česká rádia Frekvence 1 a Evropa 2 velké změny. Moderátor Libor Bouček přejde na sesterskou stanici Frekvence 1 a jeho odpolední drive obsadí nové tváře, které Evropa 2 představí v nejbližších dnech.

 

Po téměř devíti letech strávených na Evropě 2 pociťuji výzvu a možnost posunout se do nové sféry. Za poslední roky je to pro mě největší změna a už teď se těším na posluchače rádia Frekvence 1,“ prozradil Libor, jak se dívá na svoje stěžejní profesní rozhodnutí.

Už léta je Libor porovnávaný s kolegou Leošem Marešem, teprve teď se ale ocitnou v pozici přímých soupeřů – lídrů ranního vysílání konkurenčních rádií. Nebojí se dalšího srovnání? „Člověk absolvuje mnoho srovnání a pro jeho osobní růst je nejlepší srovnávat se s nejlepšími. Zdá se, že teď uzrál čas i pro nás. Na druhou stranu, rádia Evropa 2 a Frekvence 1 jsou dost rozdílná. Mou největší motivací je udělat nejlepší show pro své posluchače,“ doplnil Bouček.

Za necelé dva měsíce tak budeme mít možnost posoudit, jak se dva nejlepší čeští moderátoři v éteru utkají a zda tím neutrpí jejich přátelství.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.