Máma Štiková zná recept na slávu: Charlotte musí mít taky miminko, hned! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Máma Štiková zná recept na slávu: Charlotte musí mít taky miminko, hned!

Monika na vše dohlíží: Charlotte a Quentin
Monika na vše dohlíží: Charlotte a Quentin (koláž Ahaonline.cz)

Poté, co se Ornella Štiková (20) rozkmotřila s matkou Monikou (41), se na výsluní snaží vecpat její sestra Charlotte (16). Těhotenství je zárukou společenského zájmu.

Máma Štiková už mladší dceři Charlotte zajistila natáčení prestižního videoklipu s jedním z nejuznávanějších českých herců Romanem Skamene. Nejmladší z rodu Štikových však příliš nezazářila a v showbyznysu se jí nedaří zdaleka tolik, jako sestře Ornelle.

Problém je v tom, že Charlotte nemá za přítele muže, který by byl ženatý s nějakou tou VIP osobností, proto po ní neštěkne ani pes. Máma Štiková ovšem přišla s geniálním tahem, Ornella na sebe strhla nejvíce pozornosti díky synovi Quentinovi. Proto si už vyzkoušela, jak by s miminkem vypadala Charlotte.

Naaranžovala ji společně s jejím přítelem Michalem a synovcem a teď se chlubí fotkami, kde se v Charlotte projevují mateřské pudy. Její Michal by si měl ovšem pospíšit, aby miminko přišlo na svět předtím, než Štikovi nadobro upadnou v zapomnění.

Na zvědavé dotazy Monika reagovala tajemně: „Holky, Charlotte je opravdu jen zatím a na dlouho jen teta…“ Neodpustila si také připomenout, že je skvělá babička a Quentin jednou umře na její upusinkování.



Přečtěte si
hejhej
28. 6. 2013 • 19:15

Kterému starému uslintanému dědkovi nastrčí ta duševně nemocná Štiková druhou dceru - velrybu: To je praštěná rodina

majojo
27. 6. 2013 • 16:55

Jak může zcela evidentně nenormální vyšinutá pomatená koza furt ještě běhat po svobodě?

vuhp
27. 6. 2013 • 16:13

Charlote si musí najít přítele mediálně známého.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.